Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • dinti de lapte ingalbeniti
  "Dinti De Lapte Ingalbeniti" de Cailean Mirela, 16 Martie 2009

  dinti de lapte ingalbeniti buna ziua. am un baietel de 1 an si 2 luni si am observat ca cei doi dintisori de sus care i-au aparut de vreo 3 luni au inceput sa i se ingalbeneasca tin sa precizez ca nu il spal pe dinti cu periuta ca nu ma lasa sa -i periez ci numai mesteca periuta as vrea sa stiu daca pot sa il spal cumva pe dinti , daca sa folosesc pasta de dinti si cand anume ar fi bine sa fac control la stomatologie si dac sint anumiti dr . stomatologi pt copii sau pot merge la orice stomatolog. sant din baia mare. va multumesc anticipat pt raspuns

  dinti de lapte ingalbenitisunt anumiti medii stomatologi specializati pentru tratamentul dintilor copiilor. asta nu inseamna ca medicii stomatologi in general nu pot avea grija de dintisorii micutilor. cred ca totul tine de rabdare si putina informare. despre igiena dintilor la copii puteti consulta http://www.welldental.ro/images/Igiena%20cavitatii%20bucale%20-%20PHARMAKON.pdf

  dinti de lapte ingalbeniti
 • STOMATOLOGIE
  "STOMATOLOGIE" de CIOCHIR DANIELA, 12 Martie 2009

  STOMATOLOGIEBUNA ZIUA FETITA MEA DE 3 ANI SI 5 LUNI ARE O PROBLEMA CU DINTII DIN FATA UNUL S A RUPT SI CEL DE LANGA EL SE CARIAZA S AR PUTEA SA SE RUPA SI EL MANANCA MULTE DULCIURI .PUTEM SA VENIM CU FETITA LA O CONSULTATIE.CU MULTUMIRI DANIELA CIOCHIR.

  STOMATOLOGIEbuna ziua! sigur ca da! vizitati www.welldental.ro pentru a vedea locatia si telefoanele de contact. va multumesc!

  STOMATOLOGIE
 • dinti permanenti
  "Dinti Permanenti" de Dorina, 10 Martie 2009

  dinti permanentibaietelului meu de 8 ani i-a cazut unul din incisivi de vreo 4-5 luni iar cel permanent nici pana acum nu a iesit.ce e de facut?multumesc.

  dinti permanentiasteptati, lucrurile se vor imbunatati, veti vedea. cu siguranta dintii vor erupe, chiar si putin asteptati.

  dinti permanenti
 • coronita de ceramica
  "Coronita De Ceramica" de Corina, 10 Martie 2009

  coronita de ceramicaMi s-a fixat coronita de ceramica la un premolar.Dupa fixare coronita are mobilitate.Este normal?Daca nu este normal ce ar trebui sa fac? Multumesc anticipat.

  coronita de ceramicanu este nornal. va rog sa consultati medicul care a facut cimentarea, poate este doar provizorie si trebuie cimentata definitiv. nu neglijati.

  coronita de ceramica
 • dinti negri la 1an si jumatate
  "Dinti Negri La 1an Si Jumatate" de Erica, 09 Martie 2009

  dinti negri la 1an si jumatatecopilul meu de 1 an si jumatate are dintisorii negri. care ar putea fi cauza? ce analize am putea face si unde?

  dinti negri la 1an si jumatatevizitati un medic stomatolog pentru a vedea exact ce tip de coloratie precum si topografia dintilor pe care este situata.

  dinti negri la 1an si jumatate
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti