Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • dinti
  "Dinti" de Mihaela, 22 Martie 2009

  dintiBuna ziua,am o fata de 12 ani si nu are toti dintii de lapte cazuti....ce trebuie sa fac?

  dintimergeti la medicul stomatolog pentru un consult. oricum, la aceasta varsta insa mai intalnim dinti de lapte care trebuie inlocuiti de cei definitivi.

  dinti
 • operatii
  "Operatii" de Radu, 21 Martie 2009

  operatiite doare dupa operatie

  operatiida

  operatii
 • intrebare
  "Intrebare" de Daniela Nicolae, 19 Martie 2009

  intrebareBuna ziua, am un baietel de 9 ani, va rog sa mi precizati din cat in cat timp e normala o consultatie pt dintisorii permanenti cat si ce rol are Zymaflor?Va multumesc mult.

  intrebareconsultatia est eindicata atat la copii cat si la adulti de 2 ori pe an. despre zymafluor si actiunea sa puteti consulta http://www.welldental.ro/images/POSIBILITATILE%20DE%20A%20%20CRESTE%20REZISTENTA.pdf si http://www.welldental.ro/images/ZYMAFLUOR%20prospect.pdf

  intrebare
 • sigilare dinti
  "Sigilare Dinti" de NICULAIT LOREDANA, 18 Martie 2009

  sigilare dintiLa ce varsta este bine sa fie sigilati dintii la copii? Fetita mea are 9 ani. Si cat costa? Va multumesc de raspuns.

  sigilare dintila copii se sigileaza maselutele care nu prezinta carii. pretul unei sigilari in cazul in care nu trebuie curatata maseluta respectiva este 60 ron iar in cazul in care se actioneaza si cu freza pentru curatare este 70 ron.

  sigilare dinti
 • Carie maselulta baietel de 5 ani
  "Carie Maselulta Baietel De 5 Ani" de Monica Toma, 16 Martie 2009

  Carie maselulta baietel de 5 aniCe fac daca baietelul meu care are o carie nu vrea sa deschida gura pentru a fi tratat? Am fost de vreo 4 ori la stomatolog, l-am pregatit, i-am povestit, i-am explicat, asistenta i-a aratat toate aparatele dar nu vad cum poate fi tinut cu gura deschisa impotriva vointei lui. Ii este teama.

  Carie maselulta baietel de 5 anidaca nu deschide gurita nu poate fi tratat si in consecinta caria va evolua iar lucrurile se vor complica. nu este bine nici sa il fortati pentru a nu prinde frica de medicul stomatolog pe viitor. nu pot sa va spun cum sa il faceti sa va asculte. pot doar sa va spun ca ar trebui sa colaboreze la varsta lui fara a negocia prea mult.

  Carie maselulta baietel de 5 ani
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti