Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • sigilarea
  "Sigilarea" de Radu, 24 Martie 2009

  sigilareadaca un coleg al meu are o carie .el se duce la dentist si ii ia caria .el vrea sa o sigileze.doare cand tio sigileaza?

  sigilareanu doare decat daca se intervine cu freza. daca se trateaza dintele ca si carie indic plomba, care este diferita de sigilare.

  sigilarea
 • extractia
  "Extractia" de Radu, 24 Martie 2009

  extractiadaca dupa ce sa scos dintele cat timp n-ai voie sa mananci. daca cineva are un dinte mai rupt si se misca si il trage si ise rupe pe jumate .acest copil are 5 ani .cand ii iese il imipinge pe ciot si va pati dinetele care iese?

  extractiain general dupa extractie nu ai voie sa mananci in prima ora cat ai acel tampon strans in gura. dupa aceea pacientul se poate alimenta tinand cont de indicatiile medicului: fara alimente pe baza de lapte si temperaturi foarte calde sau reci ale mancarii.

  extractia
 • DINTISOR NEGRU
  "DINTISOR NEGRU" de RAMONA, 24 Martie 2009

  DINTISOR NEGRUAm o fetita de 3 ani care are un dintisor negru.Se mai poate face ceva daca mergem la dentist???sau e compromis??

  DINTISOR NEGRUnu e compromis. castigati 2 lucruri: tratarea cariei in majoritatea cazurilor si obisnuiti copilul cu medicul stomatolog si controalele periodice.

  DINTISOR NEGRU
 • dinti cu probleme
  "Dinti Cu Probleme" de Bordeiasu Nicoleta, 24 Martie 2009

  dinti cu problemebuna, ziua! am un copil de 1 an si 10 luni si avem probleme cu dintii din fata sus, aproape de gingii avem niste pete cafenii( parca ar fii ciobiti, mai bine zis parca le-a sarit smaltul) il spal pe dinti inca de la aparitia primului dintisor cu pasta de dinti dentinox , cineva mi-a spus ca am avea hipoplazie de smalt cam asa ceva? ce as putea sa fac..., a inca ceva am inceput de 3 saptamani sa-i dau si zimaflor de 1/4 mg este ok.va multumesc si astep un raspun de la d-vs.

  dinti cu problemeprobabil este vorba despre cariile de biberon. intrerupeti alimentatia prin intermediul biberonului pe parcursul noptii definitiv. consultati http://www.welldental.ro/images/Igiena%20cavitatii%20bucale%20-%20PHARMAKON.pdf pentru mai multe detalii. cariile vor continua sa se mareasca, iar zymafluorul nu face decat sa intareasca structurile dentare in curs de formare. pentru mai multe detalii cititi http://www.welldental.ro/images/POSIBILITATILE%20DE%20A%20%20CRESTE%20REZISTENTA.pdf si http://www.welldental.ro/images/ZYMAFLUOR%20prospect.pdf

  dinti cu probleme
 • operatii dentare
  "Operatii Dentare" de Radu, 24 Martie 2009

  operatii dentaredupa ce s-a efectuat implantul dentar te mai doare? sau dupa ce ai pus aparatul dentar te mai doare . daca da cat timp

  operatii dentaredupa ce s-a efectuat implantul dentar te mai doare? nu ar trebui sa doara decat foarte putin la nivelul gingiei. dupa ce ai pus aparatul dentar te mai doare? da, mai ales la inceput. durerea dureaza pe o perioada destul de mare si este direct proportionala cu forta care se aplica prin intermediul aparatului dentar dintilor pe care este aplicat.

  operatii dentare
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti