Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • carie de biberon
  "Carie De Biberon " de Mioara Mitrea, 27 Martie 2009

  carie de biberon Copilul meu a fost diagnosticat cu carie de biberon. Are 2 ani si 4 luni, o maselutza fara smalt si un dintisor cu o linie maronie la baza. Am fost la stomatolog in fiecare saptamana. Azi i-a pus o plomba care a disparut pana acasa. Va rog sa-mi spuneti daca exista tratament si in ce consta.

  carie de biberon sincer sa fiu tratamentul la copii de aceasta varsta este foarte dificil atat pentru medic cat si pentru micul pacient. eu nu fac astfel de tratamente pentru ca stiu ca nu am cum sa le fac bune si atunci renunt din start fara sa dau sperante parintelui. din punctul meu de vedere este de asteptat pana copilul mai creste si sfatuiesc parintii sa renunte la alimentatie pe perioada noptii.

  carie de biberon
 • Piatra pe dinti?
  "Piatra Pe Dinti?" de Oara, 27 Martie 2009

  Piatra pe dinti?Va multumesc pentru raspuns! Eu nu am aversiune fata de medici - am in familie -, iar Daria reactioneaza negativ cind aude cuvintul doctor de vreo 2 luni, de cind cu raceala despre care am pomenit in mailul anterior. Va multumesc inca odata! Intrebarea mea era daca trebuie sa merg la un specialist in pedodontie sau pot merge la orice alt medic stomatolog.

  Piatra pe dinti?cel mai bine ar fi sa gasiti un medic specializat in tratamentul copiilor. daca nu aveti in orasul dvs, consultati alt medic stomatolog, nu stati asa! weekend frumos sa aveti!

  Piatra pe dinti?
 • Piatra pe dinti?
  "Piatra Pe Dinti?" de Oara, 26 Martie 2009

  Piatra pe dinti?Buna ziua! Fetita mea, de 17 luni, are 12 dinti, dar pe dintii din fata, de sus, care au iesit primii, are niste dungi galbui. Poate fi piatra? Ce solutii exista? Mentionez ca se spala pe dinti - cu ajutorul meu, fireste - de la 9 luni. De asemenea, stiu ca e important de precizat ca doar de cca o saptamina nu mai maninca noaptea. Am intarcat-o la 11 luni, iar de atunci maninca doar lapte praf cu cereale. Cit a fost la sin a mincat noaptea, dupa intarcare a reluat acest prost obicei, din cauza unei raceli, la 15 luni. Nu stiu unde sa caut ajutor de specialitate, avind in vedere virsta ei si reactia negativa fata de medici! Va multumesc!

  Piatra pe dinti?va sfatuiesc sa faceti un consult stomatologic. dvs spuneti ca ea are o repulsie fata de medici. ea sau Dvs? ganditi-va ca este un bebelus care nu are dezvoltata o personalitate ca pentru un adult de 24 de ani. asadar. merita sa va canalizati eforturile catre educatia sanitara a ei. incercati sa iesiti din cliseul romanesc: sunt atat de sensibil/a incat nu suport medicii. mai devreme sau mai tarziu tot la medic ajungeti. si nu e bine sa ajungeti foarte tarziu. de aceea, va rog, faceti un defort si depasiti pragul psihologic - medic dentist. faceti acea vizita cat mai curand, pana nu este prea tarziu!!!

  Piatra pe dinti?
 • ciotul
  "Ciotul" de Radu, 25 Martie 2009

  ciotuleu am un coleg de 11 ani si are un ciot si ii e frica sa mearga la dentist .El asteapta sa-i pice ,dar sub el ii va iesi un dinte .se va intampla ce va cu dintele .Daca, da ce ?

  ciotuldintele definitiv va impinge dintele de lapte (ciotul=restul in cauza). lucrurile vor decurge normal, in mare parte fara compicatii. incearca sa il convingi ca o vizita la medicul dentist est eoricand binevenita, mai ales pentru a preveni problemele ce pot apare cat si pentru un control periodic, o data la 6 luni. te felicit pentru maturitatea ta si incearca sa ii schimbi si pe cei din jur, chiar daca uneori este imposibil acest lucru. fii un exemplu pentru ei! mult succes!

  ciotul
 • dinti
  "Dinti" de Radu, 25 Martie 2009

  dintieu am un verisor de vreo 9 luni .Lui iau iesit dinti ,dar nu toti ,vreo 4dinti.Sar intampla ce va

  dintipentru schema eruptiei dintilor accesati http://www.welldental.ro/pedodontie.htm

  dinti
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti