Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • ZYMAFLUOR
  "ZYMAFLUOR" de SIMOIU LUCIA, 15 Aprilie 2009

  ZYMAFLUORBuna ziua. Am un baietel de 2 ani si 7 luni,i-am administrat zymafluor de la varsta de 1 an si 8 luni la recomandarea medicului pediatru. I ntrebarea mea este daca opresc administrarea vor exista probleme de genul carii,sau patarea dintisorilor? Ar fi bine sa opresc tratamentul ? Multumiri anticipate.

  ZYMAFLUORnu est eindicat sa intrerupeti administrarea. puteti avea probleme pe viitor. consultati totusi un medic stomatolog in cabinetul propriu pentru a va indruma in functie de mai multe lucruri pe care dvs le puteti furniza. puteti citi http://www.welldental.ro/pedodontie.htm pentru mai multe detalii.

  ZYMAFLUOR
 • despre dinti
  "Despre Dinti" de Daniel, 13 Aprilie 2009

  despre dintice trebuie sa fac pentru dinti albi si curati

  despre dinticonsultati medicul stomatolog pentru a va da o opinie pertinenta

  despre dinti
 • anestezie ineficienta
  "Anestezie Ineficienta" de Angela, 09 Aprilie 2009

  anestezie ineficientaAm 40 de ani si as dori sa stiu de ce efectul anesteziei locale pentru tratarea unei carii nu dureaza la mine decit 30 de minute. Nu sint supraponderala, nu beau, nu sint sub alt tip de medicatie, nu fumez. Multumesc.

  anestezie ineficientasunt persoane carora anestezia le prinde mai greu sau/si care dureaza mai putin. acele persoane sunt consumatoare de cafea, cola sau energizante sau sunt persoanele care vin la medicul stomatolog cu o anxietate marita sau oboseala prelungita. de asemenea acest lucru poate fi influentat si de tipul genetic al fiecarei persoane. sunt pacienti care sunt mai "rezistenti" la anestezice. si anestezicele au concentratii diferite deci o perioada mai scurta sau mai lunga a anesteziei.

  anestezie ineficienta
 • dinti de lapte
  "Dinti De Lapte" de Mihaela, 08 Aprilie 2009

  dinti de laptefetitei mele i-a iesit primul dinte la 10luni.acum are5ani si2luni si i se misca dintele care i-a iesit primul.nu e prea devreme?va multumrsc

  dinti de laptese incadreaza in normal. de obicei daca dinti erup mai devreme si cei definitivi erup mai devreme si invers. aici este in regula, fiind doar o mica abatere.

  dinti de lapte
 • inceput de carii la 4 ani
  "Inceput De Carii La 4 Ani" de Irimia Romina Larisa, 07 Aprilie 2009

  inceput de carii la 4 aniAm o fetita de 4 ani si un baietel de 5 luni ;la fetita au inceput sa apara cate un punct negru la 3 masele cred ca e pana in gingie si as vrea sa stiu daca se pot trata cu ceva sa nu ajungem la o carie mai mare;se spala pe dinti de 2 ori pe zi dar in schimb mananca si dulciuri in special bomboane si poate va surprinde dar suge inca suzeta nu o pot dezobisnuii de ea ce pot face?si in legatura cu baietelul i-ai iesit dintisorii de jos inca de la 3 luni jumate si vreau sa intreb daca e vreo problema ?

  inceput de carii la 4 anifetita: este obilgatiriu sa renunte la suzeta si la alimentatia prin intermediul biberonului (daca mai mananca asa). rezolvarea cariilor: plomba. vizitati un medic stomatolog. baietelul: nu este nici o problema ca dintisorii i-au iesit mai devreme. sa va asteptati si la cei definitivi sa erupa mai devreme.

  inceput de carii la 4 ani
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti