Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • dintisori
  "Dintisori" de Iuliana, 12 Mai 2009

  dintisoriBuna ziua .Dintisori baietelului meu au aparut dupa 1 an (dar au aparut cei de sus primi),acum are 6 ani si 9 luni , si nu au inceput sai cada.Este normal?

  dintisorieste normal avand in vedere faptul ca cei de lapte i-au iesit mai tarziu. este vremea si pentru un consult stomatologic. nu neglijati acest aspect. consultati http://www.welldental.ro/pedodontie.htm pentru a va informa si mai mult.

  dintisori
 • pielite pe peretii interni al obrajilor
  "Pielite Pe Peretii Interni Al Obrajilor" de Andra Moldovan, 10 Mai 2009

  pielite pe peretii interni al obrajilorAs avea o intrebare,dupa aproape fiecare spalare pe dinti,in cateva minute imi apar pe peretii interi ai obrajilor niste pielite mici albicioase care se desprind.din ce cauza?

  pielite pe peretii interni al obrajilorincercati sa faceti o vizita stomatologica in care medicul sa observe indeaproape leziunile respective. nu neglijati.

  pielite pe peretii interni al obrajilor
 • infectie canin
  "Infectie Canin" de Cristina Moldovan, 05 Mai 2009

  infectie caninD-na doctor as avea o intrebare,am o infectie la un canin in partea dreapta de aproape un an si jumatate si m-am gandit as vin in romania sa il fac,eu locuiesc in Londra de 4 ani si aici este extrem de scump.Am incercat la diferite cabinete sa imi dea o radiografie si este imposibil politik nu ii lasa,iau antibiotice acum si as vrea as spun k infectia dispare nu de tot dar se trage iar apoi revine dupa ce incetez sa iau antibiotic la 3 saptamani.Intrebarea mea este daca vin in romania este suficient 2 zile de interventie cu laser?Nu am mai mult timp la dispozitie si numai 2 zile as avea si as vrea sa stiu dak in 2 zile o interventie cu laser este suificient?Va multumesc.

  infectie caninin functie de problema dvs 2 zile pot fi insuficiente pentru a rezolva problema la canin. de obicei, daca nu sunt probleme, putem considera suficient ca si timp. merita incercat.

  infectie canin
 • Dinti fracturati copil 11 ani
  "Dinti Fracturati Copil 11 Ani" de Florina F, 04 Mai 2009

  Dinti fracturati copil 11 aniIn primul rand, va multumesc pentru raspuns. Astazi am luat legatura cu Dna Dr Boboc si mi-a recomandat sa merg la Fac de Stomatologie la Dna Dr Samoila, pe care , din fericire, am si gasit-o. In urma radiografiei, Dna Dr a fost multumita de rezultat, i-a fluorizat dintii afectati si sigilat. Asteptam urmatoarea vizita, peste 3 saptamani. Si, ca o curiozitate, desi i s-au retezat dintii, nu a avut absolut niciun semn pe fata sau buzele sparte! Va doresc numai bine!

  Dinti fracturati copil 11 anima bucur ca ati rezolvat problema si imi pare rau pentru intarzierea raspunsului meu. si ma bucur si de faptul ca ati gasit un tratament corect aplicat la timpul potrivit. numai bine!

  Dinti fracturati copil 11 ani
 • fetita mea de 4 ani si 6 luni are probleme cu dintisorii din fata
  "Fetita Mea De 4 Ani Si 6 Luni Are Probleme Cu Dintisorii Din Fata" de Olaru Laura, 04 Mai 2009

  fetita mea de 4 ani si 6 luni are probleme cu dintisorii din fataBuna ziua. Am o fetita de 4 ani si 6 luni si are o problema la dintisorii din fata.cam de pe la 3 ani,au inceput sa se toceasca dintisorii din fata.mai intai a fost 1 ,iar acum sunt 3 dinti,care pana la urma s-au rupt si una din radacini sa inegrit. Asi vrea sa stiu care este motivul si daca pot face ceva.

  fetita mea de 4 ani si 6 luni are probleme cu dintisorii din fatamotivul - carii de biberon cauzate de alimentatie pe timpul noptii. opriti viciul acesta si mergeti la medicul stomatolog pentru a vedea gravitatea leziunilor dentare si pentru a va sfatui ce este de facut.

  fetita mea de 4 ani si 6 luni are probleme cu dintisorii din fata
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti