Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • sunt insarcinata
  "Sunt Insarcinata" de Oana, 21 Iunie 2009

  sunt insarcinatasunt insarcinata in 2 saptamani si am avut puroi la masea. medicul somatolg mi-a prescris amoxacilina si a trecut. si mi-a recomandat sa-mi scot maseaua fara anestezie dar imi este frica . ce se poate face?

  sunt insarcinatava sfatuiesc sa gasiti un alt medic. antibiotice in sarcina in semestrul 1 - contraindicat. extractie in sarcina si fara anestezie contraindicat.

  sunt insarcinata
 • stres la stomatolog
  "Stres La Stomatolog" de Di, 19 Iunie 2009

  stres la stomatologbuna ziua! as vrea sa stiu ce se poate intampla daca nu este inchis canalul unui dinte pe care s-a facut o lucrare... multumesc!

  stres la stomatologin cazul in care nu s-a scos nervul de la acel dinte pe care s-a facut lucrare este posibil ca in timp sa fie nevoie sa se ajunga tot la scoaterea acestui nerv. in schimb, un dinte vital (cu nerv) este mult mai puternic si este recomandat ca in cazurile in care se poate, sa nu fie scos nervul dintelui.

  stres la stomatolog
 • Plombe amalgam
  "Plombe Amalgam" de Popescu Ioana, 17 Iunie 2009

  Plombe amalgamBuna ziua! Am auzit ca plombele de amalgam dauneaza organismului. Eu am puse plombe din acestea de 10 ani. Ar trebui sa le schimb?

  Plombe amalgamplombele de amalgam nu dauneaza organismului si se folosesc de mai bine de 150 de ani. nu le schimbati decat daca nu sunt bine adaptate sau daca din ratiuni estetice se doreste acest lucru.

  Plombe amalgam
 • durere de dinti la gravide
  "Durere De Dinti La Gravide" de Loredana, 16 Iunie 2009

  durere de dinti la gravideSant insarcinata in 5\6 sapt.as avea ceva de plombat si o extractie, este voie?;precizez caci ma dor tot a 2-a zi si nu pot sa fac decat sa pun tinctura de propolis deranjaza ma

  durere de dinti la gravideanestezia este contraindicata in aceasta perioada. daca dintele doare, este posibil sa fie nevoie de mai mult decat o simpla plomba. primul pas ar fi programarea unei consultatii la medicul stomatolog.

  durere de dinti la gravide
 • dintisorii
  "Dintisorii" de Ana, 09 Iunie 2009

  dintisoriiBaietelul meu in varsta de 1 an si sase luni are la cei doi dintisori din fata smaltul sarit si sunt putin galbui.Chiar daca il spal pe dintisori acestia nu se albesc ca si ceilalti.Ce imi recomandati?

  dintisoriiva recomand sa consultati un medic stomatolog. este foarte important ca aceste leziuni sa fie vazute de un specialist si la fel de important este si controlul stomatologic periodic pentru micutul dvs.

  dintisorii
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti