Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • Dintisorii
  "Dintisorii" de Melisa, 30 Iulie 2009

  DintisoriiBuna ziua Am o fetita de 2 ani de la dintisorul din fata lateral ia aparut o depunere neagra pe el acum am observat si la celalat dintisor dar tot lateral cei din fata nau nimic.O spal seara pe dintisori dar nu foarte bine ca nu sta.Nu bea peste noapte cu biberonul doar dimineata lapte.Ce poate sa fie .Multumesc mult.

  Dintisoriipoate sa fie o carie sau o pata cauzata de bacterii. pentru a vedea exact despre ce este vorba va sfatuiesc sa faceti un control stomatologic de specialitate in car emedicul poate sa observe pata respectiva si sa va dea sfaturi in ceea ce priveste posibilitatile de tratament daca este cazul.

  Dintisorii
 • durere maseluta plombata
  "Durere Maseluta Plombata" de Simion Crenguta, 25 Iulie 2009

  durere maseluta plombataBuna seara! Baietelul meu, Luca (pe care dealtfel l-ati cunoscut pe vremea cand lucrati in cadrul unui cabinet privat din Dorobanti; la dvs a fost prima vizita) acuza de 2 zile dureri in zona unei maselute, dreapta jos, care este plombata de 1 an si ceva. E cam rosu la gingie si a avut si un fel de afta pe falca interiora.Am zis ca e de la curent, dar nu stiu ce sa zic. Prima data a acuzat dureri sacaitoare la somnul de pranz si apoi a doua zi, nopatea in somn.Ce as putea sa fac in acest caz? E nevoie de consult obligatoriu? a cedat repede, chiar inainte de a-si face efectul Nurofenul.E posibil sa-l doara intr-adevar aceea masea sau e vorba de gingie, cum spuneam de la curent. Mi-este peste mana sa ajung la acel cabinet de care va spuneam si daca as stii ca nu e vb despre maseluta, as mai amana aceasta vizita. Multumesc foarte mult!

  durere maseluta plombatabuna ziua! eu am cabinetul meu acum in zona piata muncii. este greu sa va spun despre ce este vorba fara sa vad insa de la curent nu este, eu nu cred in asa ceva. iar daca este putin rosu poate fi un inceput de abces care trebuie tratat pana nu incepe sa se agraveze. aveti datele mele de contact in cazul in care va este mai aproape cabinetul meu.

  durere maseluta plombata
 • dintisorii
  "Dintisorii" de Ionita Nicoleta, 22 Iulie 2009

  dintisoriibuna ziua am o fetita de 2 ani si 9 luni si i-au aparut toti dintii si maselele ptr aceasta varsta dar a aparut o problema langa incisivii superiorii ii ramasese putin loc si dupa un timp ia mai aparut inca un dinte . este normal ?ce pot sa fac ?

  dintisoriinu inteleg exact situatia. va recomand sa faceti un control stomatologic pentru a putea primi un sfat pertinent.

  dintisorii
 • copil de 5ani si jumatate
  "Copil De 5ani Si Jumatate" de Cristina Ionescu, 20 Iulie 2009

  copil de 5ani si jumatatebaietelului meu care are dentitia de lapte completa ii apare un molar nou - deja se vede in doua locuri si gingia este umflata. Este un dinte definitiv? Trebuie luate ceva masuri speciale ? Se impune un control in acest caz?

  copil de 5ani si jumatateeste vorba despre molarul de 6 ani care nu inlocuieste nici un dinte si care erupe de cele mai multe ori fara dureri. acesta este un dezavantaj, multi dintre parinti nu sesizeaza si fiind un dinte definitiv, este foarte important pentru dentitia viitoare a copilului. un prim control trebuia efectuat de multi ani, insa nu este timpul trecut nici acum. se recomanda totodata sigilarea maselutei respective. pentru mai multe detalii consultati http://www.welldental.ro/pedodontie.htm

  copil de 5ani si jumatate
 • Corega
  "Corega" de Catalina, 15 Iulie 2009

  CoregaBuna ziua, am si eu o intrebare in legatura cu tabletele efervescente Corega...De curand am inceput sa port un aparat dentar din silicon detasabil pe timpul zilei, il port numai noaptea si mi sa spus ca ar fi indicat macar o data pe saptamana sa fie pus intr-o solutie de curatare... Se incadreaza pastilele Corega?avand in vedere ca majoritatea farmacistilor miau spus ca este pentru placa dentara, dar altceva in afara de acestea nu se gasesc...Astept un raspuns. Multumesc!

  Coregabuna ziua! avand in vedere faptul ca aparatul ortodontic are si parti metalice va revomand Corega Tabs - Parts. cititi cu atentie instructiunile de pe verso-ul cutiei si veti vedea rezultate remarcabile.

  Corega
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti