Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • mi sa un=mflat buza
  "Mi Sa Un=mflat Buza" de Coryna, 25 August 2009

  mi sa un=mflat buzabuna ziua acum cu aproximativ 6 ani am imbracat cei 2 dinti din fata de sus de anul trecut am inceput sa fac abcces la ei si imi aparea cite o punguta de puroi o spargeam si asta era mie cam frica de dentist aceasta chestie cu abccesul sa intimplat de mai multe ori dupa aceea a inceput sama doara ce 2 dinti imbracati mai ales dimineata cind ma trezeam acum de doua zile dimineata cind ma trezesc am buza de sus umflata nu ma doare ,pe parcursul zilei se desumfla azi dimineata la fel mai tare umflata ca ieri ma gindesc ca maine dimineata va fii mai mare ce sa fac despre ce e vorba poate imi dati o idee sa iau antibiotice?

  mi sa un=mflat buzaeste vorba despre un abces cauzat de o infectie a dintilor respectivi. trebuie sa consultati in cabinet un specialist si sa va faceti radiografii la dintii respectivi pentru a se vedea exact situatia.

  mi sa un=mflat buza
 • molarii de 6 ani
  "Molarii De 6 Ani" de Liliana, 20 August 2009

  molarii de 6 aniAm un nepotel de 9 ani caruia nu i-au dat nici pana acum molarii de 6 ani. Ce este de facut daca radacina lor nu exista? Este grav? Va rog sa ma lamuriti in aceasta problema. Va multumesc.

  molarii de 6 anitrebuie efectuata o radiografie panoramica (a tuturor dintilor) si vazut exact ce dinti sunt. de obicei acesti dinti erup pe arcada.

  molarii de 6 ani
 • sangerare gingie
  "Sangerare Gingie" de Mihai, 20 August 2009

  sangerare gingiepentru ca imi sangereaza gingia am optat pt o pasta de dinti(parodontax),daca perii 1 data cu aceasta pasta si pe urma folosesc si o pasta pt inalbirea dintilor, insemnand 2 perieri succesive, e bine? multumesc anticipat.

  sangerare gingiepasta de dinti este bine sa fie folosita la indicatia medicului. cauza sangerarii gingiilor este probabil lipsa unui detartraj. va sfatuiesc sa viziati un medic stomatolog pentru a vedea exact cauza si pentru a o trata. nu neglijati!

  sangerare gingie
 • cariile dintilor de lapte
  "Cariile Dintilor De Lapte" de Stroie Manuela, 16 August 2009

  cariile dintilor de laptebaietelul meu are 4 ani si 2luni.la nivelul unui dinte de lapte din fata i-a parut o carie care in timp s-a macinat foarte mult subtiind dintele si la nivelul unei maselute i-a aparut alta carie.este normal la dintii de lapte sa se intample asa.il spal pe dinti de 2 ori pe zi.mananca putine dulciuri si foarte multe fructe.ce pot face?este normal sa ma alarmez?

  cariile dintilor de lapteacea carie trebuie plobata si va sfatuiesc sa faceti un consult stomatologic cat mai curand posibil. nu este normal sa se intample asa ceva. probabil este o leziune a carei evolutie a inceput mai demult, cauzata probabil de laimentatia prin biberon pe parcursul noptii. mergeti la medicul stomatolog!

  cariile dintilor de lapte
 • aparat dentar
  "Aparat Dentar" de Laura, 14 August 2009

  aparat dentarbuna ziua. imi puteti spune daca se poate pune un aparat dentar doar pe mandibula si cat ar costa unul? mentionez ca as dori un aparat care sa nu fie foarte vizibil. va multumesc.

  aparat dentarse poate. pentru mai multe detalii legate de pret va rog sa imi scrieti pe adresa de cabinet, contact@welldental.ro va voi da coordonatele doamnei coferentiar cu care colaborez dintotdeauna. va multumesc!

  aparat dentar
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti