Sfatul medicului

Doctor Silvia Clonda - Medic primar pediatru
Şef serviciu pediatrie CMDTAMP, Str. Washington 8-10

Vă împărtăşesc cu drag din experienţa dobândită de-a lungul anilor în creşterea, îngrijirea şi tratarea copiilor.

Pentru consultaţii la Dr. Silvia Clonda vă puteţi programa la numărul de telefon 0722.789.935

Întreabă medicul pediatru

Caută întrebare

Înainte de a pune o întrebare, folosiţi funcţia de căutare. E posibil ca răspunsul să existe deja în baza noastra de date. Introduceţi termenul căutat în căsuţa de mai jos, rezultatele vor fi afişate pe măsura ce tastaţi.

Numar total de intrebari:


 • imi cade parul
  "Imi Cade Parul" de Irina, 08 Septembrie 2009

  imi cade parulam 2luni de cand imi cade f.tare parul(un pumn la spalat,altul la coafat,si apoi mergand prin casa cade peste tot)foloseam sampoane de la kerastase pt. forta le folosesc de 1 an si imi priau mereu.acum am incercat de la revalid. am uitat sa spun ca am 27 ani si am avut ceva probleme in ultimul timp.spunetrimi va rog de la ce poate cadea in afara de stres si ce analize ar trebui sa fac? va multumesc

  imi cade paruldin pacate nu sunt in masura sa va dau un raspuns deoarece sunt medic stomatolog.

  imi cade parul
 • gangrena dentara
  "Gangrena Dentara" de Irina, 08 Septembrie 2009

  gangrena dentaradintele 12 a fost tratat cu 9 ani in urma,dar acum 3-4 luni a cazut plomba ,am vrut sa o schimb si am facut si un trat de albire doar la acest dinte. nu am suportat bine trat.acele zile pt ca zvacnea tare. doct. a zis ca isi face efectul trat si ca asa trebuie sa fie. dupa 10 zile de trat. a pus o plomba provizorie pe care nu am suportato pt ca zvacnea . la scurt timp dintele s-a rupt . nefiind plombat si subtiat.acum vreau sa-l imbrac dar nu pot pt. ca a iesit la radiografie o infectie la radacina pe care o trateaza de 3 sapt.si nu mai dispare durerea care tin sa precizez e doar atunci cand umbla pe canal sa schimbe pansamentul cu antibiotic. cand e inchis cu pasta nu doare. durerea nu este permanenta ci doar at. cand dintele este fara nici un pansament si sug din el zvacneste spontan . va rog sant asa de speriata sa-l pierd ca e in fata, va rog sa ma ajutati cu un sfat . poate nu e destul de pregatita doctorita si ar trebui sa o schimb.pt ca 9 ani dintele a stat cuminte si acum din senin pot ramane fara el, pt ca doct. a zis ca e posibil sa-l scoata daca nu cedeaza. spunetimi daca este vreun trat. mai nou poate care ea sa nu-l stie. va multumesc

  gangrena dentaranu stiu ce tratament face colega mea. trebuie sa facem o diferenta intre starea dintelui dvs si anume daca este sau nu fisurat de-a lungul radacinii. sper sa nu fie fisurat si atunci nu se va extrage ci se va trata. tratamentul in mare este simplu si se realizeaza in maxim 3 sedinte. dintele se va obtura pe canal, se i va face probabil un pivot si dupa aceasta o coronita. nu va faceti griji si ncercati sa stabiliti daca are sau nu o fisura/fractura radiculara.

  gangrena dentara
 • dinte definiv foarte mic
  "Dinte Definiv Foarte Mic" de Zainea Mihaela, 07 Septembrie 2009

  dinte definiv foarte micBuna ziua! Am o fetita de 9 ani si jumatate care acum 6 luni i-a fost extras dintele de lapte deoarece il impingea cel definiv(canin,dreapta sus);problema este ca acest dinte este sub forma unui colt,e foarte mic,nu mai creste;reprezinta o treime fata de restul dintilor si este ascutit.Vreau sa imi spuneti ce se poate face in acest sens;daca se scoate acest colt mai exista sansa sa apara un altul?multumesc anticipat!

  dinte definiv foarte micacest colt reprezinta cuspidul / varful caninului definitiv. face parte din tot dintele si nu poate fi scos. nu va faceti griji, dintele va iesi. problema este daca are loc sa erupa. va sfatuiesc sa faceti o consultatie la un medic ortodont sau daca in zona dvs nu puteti gasi, vizitati un medic dentist generalist.

  dinte definiv foarte mic
 • Carie mica
  "Carie Mica" de Flori Popa, 01 Septembrie 2009

  Carie micaAm un baiat care are 4 ani si pe o maseluta are un punct negru. Pot folosi Zymaflor sau altceva?

  Carie micazymafluorul nu vindeca leziunile carioase ci doar le previne. vizitati http://www.welldental.ro/pedodontie.htm pentru mai multe informatii. mergeti la medicul stomatolog pentru rezolvarea acelui punct negru ce poate fi o carie.

  Carie mica
 • masea de minte
  "Masea De Minte" de Cristi, 25 August 2009

  masea de minteBuna ziua de 2 saptamani am o infectie la maseaua de minte. am fost la medic am facut radiografie si se pare ca maseau de minte este ascunsa in gingie. problema este ca infectia nu cedeaza la antibiotice sa zicem ca este stationara desi fac tratament injectabil cu antibiotice; ce este de facut pentru a rezolva acesta problema?

  masea de mintepentru aceasta problema nu este nevoie de antibiotic injectabil decat in cazurile severe si poate nici atunci. rezolvarea este simpla si consta in decuparea gingiei de deasupra molarului urmata dupa trecerea puseului acut in care va aflati de extractia molarului respectiv in cazul in care se doreste si se stabileste acest lucru de comun acord cu pacientul.

  masea de minte
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite Bucuresti - Gradinite.com

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti