Concurs foto "O familie fericita"


CUM POTI PARTICIPA:


Pasul 1: Pentru a vota sau participa la concurs trebuie să îţi creezi un cont.Daca v-ati mai facut cont puteti sa va logati aici cu datele introduse anterior.

Pasul 2: Verifică-ţi mailul (inclusiv folderul Spam) şi accesază linkul primit de la Gradinite.com, pentru confirmarea înregistrării.

Pasul 3: Pentru a te inscrie în concurs accesează www.gradinite.com/ConcursFoto/incarcaPoza, foloseşte datele de login pentru a intra în contul tău şi încarcă poza. Aceasta va fi afişată în site după ce va fi validată de către unul din administratori.

Pasul 4: Pentru a vota trebuie mai intai să te autentifici.

Important: Fotografiile înscrise în concurs trebuie să fie în format .jpg şi să respecte tema concursului: "O familie fericita".


CREARE CONT NOU
Hippos Creative Studio SRL este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu caracter Personal cu nr. 8309 din 13.05.2009. Categoriile de date personale cu caracter special(CNP, CI, etc) nu vor fi furnizate catre terti, conform legii Legea nr. 677/2001, articolele 7,8,9.
Cele mai votate poze

Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti