Noutăţi

Noutati gradinita Gamex

Noutati gradinita Gamex

17 Februarie 2016

STIMATI PARINTI,

Gradinita si after school GAMEX va anunta ca incepand cu data de
04 aprilie 2016, ne vom muta in noul nostru sediu din strada Rascoalei din 1907, nr. 40 (langa liceul Pedagogic).
Pana atunci, lucram pentr a le putea oferi copiilor dumneavoastra un spatiu sigur, ultramodern si foarte primitor.
Atat bucataria proprie cat si curtea foarte mare (350 m2), vor contribui la confortul pe care dorim sa-l cream.

Va multumim si va asteptam!
Ajuta tinerii cu dizabilitati cumparand un martisor!

Ajuta tinerii cu dizabilitati cumparand un martisor!

17 Februarie 2016

Atelierul DecoArt a conceput cu migala noua colectie de martisoare pentru 2016. Te invitam la
Targul de Martisor din data de 20 februarie pentru a cumpara martisoarele produse manual, din materiale naturale,  de catre tinerii cu dizabilitati ai echipei DecoArt.
Targul se va desfasura intre orele 11 – 17 la sediul nostru din str. Agricultori, nr. 62, sector 2, Bucuresti.
Fondurile cumulate vor sustine activitatile sociale si educationale ale Fundatiei Sf. Dimitrie.

Fundatia Sf. Dimitrie
Anunt Karin's Kids Academy

Anunt Karin's Kids Academy

15 Februarie 2016

Absolut necesare pentru mentinerea sanatatii, asteptam cu nerabdare fiecare plimbare in aer liber. In felul acesta, descoperim si dam un sens lumii inconjuratoare, bucurandu-ne de fiecare astfel de ocazie.

Gradinita Karin's Kids Academy
Anunt angajare

Anunt angajare

15 Februarie 2016

Gradinita particulara, sectorul 6 (zona Drumul Sarii), angajeaza EDUCATOARE.
Cerinte:
- absolventa a Liceului Pedagogic (profil educator- invatator) / Facultatii de Stiintele Educatiei (specializarea invatamant primar si prescolar) / Colegiului de Institutori;
- cunoasterea limbii engleze (nivel mediu) constituie un avantaj;
- experienta constituie un avantaj.
CV-urile se primesc la adresa de e-mail: happyplanetkids@yahoo.com.
Anunt angajare

Anunt angajare

08 Februarie 2016

Gradinita Karin´s Kids Academy angajeaza educatoare calificata. Daca va considerati o persoana calda, entuziasta, orientata catre copil, va rugam sa ne trimiteti CV-ul dvs. pe adresa office@karinkids.ro.
Activitati  propuse de  Eurokid – gradinita si afterschool

Activitati propuse de Eurokid – gradinita si afterschool

05 Februarie 2016

Februarie 2016
Vacanta intersemestriala:
 
08.02  - Atelier - Lumea povestilor Atfel  - inclus in taxa
09.02  - Teatru interactiv la SUN PLAZZA- Peter Pan
10.02 -  Atelier -  Masterschef in Gradi / After – inclus in taxa
11.02 – Vizita la Casa experimentelor sediul 2 –//// Party in pijamale Sediul 1+3 – inclus in taxa
12.02 - Vizita la Casa experimentelor sediul  1+3  –///// Party in pijamale Sediul 2 – inclus in taxa
 
Noutati Gradinita Karin's Kids Academy

Noutati Gradinita Karin's Kids Academy

01 Februarie 2016

Ne-am propus, saptamana aceasta, sa aflam povestea vietatilor care traiesc in adancurile de nepatruns ale marilor si oceanelor. Am aflat cum respira aceste animale sub apa, cum se deplaseaza, cu ce se hranesc si multe, multe altele. Un lucru este sigur: viata din adancuri este speciala si fascinanta, la fel si surprizele pe care, zi de zi, le-am descoperim atat de entuziasmati! :)

Gradinita Karin's Kids Academy
Spectacol de teatru in gradinita/ afterschool Eurokid

Spectacol de teatru in gradinita/ afterschool Eurokid

22 Ianuarie 2016

Copiii gradinitei Eurokid sunt asteptati la un nou spectacol de teatru! Un spectacol de teatru interactiv, in care copiii devin personaje de poveste!
Cand? Vineri: 29.01.2016    
sediul 2: 09.30
sediul 1: 11.00
sediul 3: 16.00
cost:  achitat de gradinita eurokid  
participa: toti copiii gradinitei & afterschool eurokid
 
Gradinita cu program prelungit "Prietenii mei" a primit vizita Teatrului de Papusi Zburdalici

Gradinita cu program prelungit "Prietenii mei" a primit vizita Teatrului de Papusi Zburdalici

21 Ianuarie 2016

"Educatia este un orizont, nu o destinatie", spunea atat de frumos si profund, istoricul Nicolae Iorga. In secolul XXI, nevoile unui copil sunt in continua schimbare. Singurul lucru constant ramane educatia.
La Gradinita ”Prietenii Mei”, activitatea se axeaza pe colaborarea dintre micuti, familia lor si cadre didactice, dar, mai ales, pe extinderea orizonturilor creative prin interactiunea cu o multitudine de domenii culturale si artistice. Un exemplu in acest sens este vizita Teatrului de Papusi Zburdalici, care i-a incantat pe prichindei.
"Fiecare copil pe care-l instruim este un om pe care il castigam"- este motoul care a inspirat-o pe doamna prof.univ.dr. Laura Goran, Manager Coordonator al Gradinitei ”Prietenii Mei”, cea care a reusit sa duca la capat un proiect cu adevarat deosebit, prin profesionalism, ambitie, implicare si dragoste, dupa cum ea insasi spune.    
Micutii de care se ocupa cadrele didactice ghidate de doamna Laura Goran au parte de fel de fel de evenimente interesante. Sala de spectacole a Gradinitei ”Prietenii Mei” s-a transformat intr-un adevarat loc de poveste.
Bucurosi si nerabdatori, micutii s-au asezat cuminti pe scaunelele lor colorate si imediat a inceput reprezentatia "Anotimpurile in competitie". Zburdalici impreuna cu catelul Boti au organizat o competitie intre cele patru anotimpuri. Primul dintre ei ar fi dorit sa fie vara tot timpul, insa, copiii, Zburdalici si Boti si-au dat seama ca acest lucru nu este posibil, iar fiecare sezon are rostul lui si au inteles importanta lor distincta.
Prichindeii au fost extrem de activi, iar prin joaca au mai invatat un lucru pe care nu-l vor uita niciodata: ca fiecare anotimp este unic si are frumusetea lui, iar natura trebuie respectata si lasata sa-si urmeze cursul.              
Actorii de la Teatrului de Papusi Zburdalici au ramas impresionati de interesul micutilor, dar si de dotarile exceptionale de care dispune Gradinita ”Prietenii Mei”.
Astfel de activitati practice, menite sa le suscite interesul celor mici si din care au ce invata, au loc frecvent la Gradinita ”Prietenii Mei”. Prichindeii au sansa de a fi instruiti si ingrijiti intr-o unitate cu dotari la cele mai inalte standarde si cadre didactice cu o experienta de neegalat, iar astfel viitorul lor se contureaza frumos.     
Sediul gradinitei, modern si plin de culoare, include sali de clasa spatioase, dormitoare, sala de mese cu bucatarie proprie, spatii de joaca interioare si exterioare, cabinet medical. In plus, complexul sportiv cu piscina interioara, sala de gimnastica, sala de sporturi de echipa, toate cu vestiare separate, sala de spectacole cu pian, centrul de limbi straine, laboratorul de informatica si laboratorul de astronomie vin in completarea cadrului educativ, pentru a asigura dezvoltarea pluridisciplinara si armonioasa a copiilor.
In Gradinita ”Prietenii Mei” copilaria este o poveste, iar piticii care invata si se joaca aici, sunt printii si printesele ei!   

Video

Gradinita Prietenii Mei - cu program prelungit
Anunt Karin's Kids Academy

Anunt Karin's Kids Academy

20 Ianuarie 2016

Activitatile din categoria ”Messy - Sensory Play” au o deosebita importanta pentru prescolari, oferind posibilitati nelimitate de invatare. Acest tip de activitati ajuta copiii sa se dezvolte, sa isi imbunatateasca deprinderile motorii, coordonarea si concentrarea. Utilizand toate simturile pentru a descoperi si explora mediul inconjurator, copiii nostri isi dezvolta imaginatia, gsndirea creativa si abilitatea de a gasii solutii. Sa nu uitam de distractie, care este pe masura!

Gradinita Karin's Kids Academy  
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti