Noutăţi

Gradinite Happy Kids angajeaza Director Eductational

Gradinite Happy Kids angajeaza Director Eductational

24 Aprilie 2014

Gradinita Happy Kids, cu sediul Dorobanti-Floreasca, angajeaza director educational. Dorim sa se alature echipei noastre o persoana entuziasta, capabila sa conduca echipa de cadre didactice a gradinitei si a personalului auxiliar.
 
Alte atributii specifice postului:


 - planificarea activitatilor cabinetului metodic
 - promovarea serviciilor gradinitei catre parinti sau companii
 - initierea de proiecte care sa valorifice potentialul gradinitei si al personalului
 
Cerinte:


- studii de specialitate
- experienta: minim grad didactic II
- buna cunoscatoare a limbii engleze
- experienta intr-un post similar
- rabdatoare,calma,inventiva,spontana si cu initiativa 
 
Contact:
0722.838.215

 

 

 

Program joi, 10.04.2014, in Gradinita EuroKid!

Program joi, 10.04.2014, in Gradinita EuroKid!

10 Aprilie 2014

A. Grupele Mari: Festival  de dans-sa stii mai multe, sa fii mai bun!Editia a-II-a

 

Detalii: 

Locatie: Sala Polivalenta
Sosire gradi: 08.30
Plecare gradi cu microbuzele proprii: 09.15
Intanire cu parintii---optional: 09.30
Intrare in concurs: 10.

B. Grupele Mica si Mijlocie:  Party in pijamale! 

 

Detalii: 

B. -scaunelele muzicale;
    -postasul;
    -ursul doarme;
    -masinile adormite 

*Materiale oferite de gradinita! 

*Dress code pijamale haioase!

 

 Eurokid

“Saptamana Altfel” la Scoala Step by Step si Gradinita Bambi!

“Saptamana Altfel” la Scoala Step by Step si Gradinita Bambi!

09 Aprilie 2014

Bucuresti, 4 aprilie 2014 
 
Saptamana 7 -11 Aprilie va fi una speciala pentru copiii de la Gradinita Bambi si Scoala Step by Step care isi vor completa cunostintele dobandite cu experiente de neuitat, in cadrul progamului “Scoala Altfel”. Timp de 5 zile, copiii vor intalni specialisti din diverse domenii de activitate, obiectivul programului fiind acela de a le oferi repere pentru dezvoltarea lor.


Luni, 7 aprilie si marti, 8 aprilie, incepand cu ora 9:30, copiii de la Scoala Step by Step, fani ai formatiei Voltaj, vor avea ocazia unica sa cante si sa intregistreze un cantec in studioul lui Oliver Sterian - tobosarul trupei Voltaj - The CandyShop (Str. Agricultori nr. 93, sector 2, Bucuresti). La intalnirea cu copiii va veni si Calin Goia, vocalistul trupei. Copiii vor lua interviuri membrilor formatiei incercand sa afle cat mai multe lucruri despre cariera de muzician.


Dragostea copiilor pentru muzica o cultivam atat prin intalnirea cu membrii trupei Voltaj, cat si prin vizita grupelor mijlocii din Gradinita Bambi la Boem Club - unde se familiarizeaza si experimenteaza diferite instrumente muzicale sub indrumarea profesionistilor.


Constienti de importanta sportului pentru sanatate, in „Saptamana Altfel”, copiii prescolari vor participa la evenimente sportive si la activitati care speram ca vor deveni o obisnuinta in viata lor: meciuri de baschet in sali de sport sau antrenamente de aerobic in centre de fitness.
  

Si pentru ca ne preocupa toate artele, profitam de programul “Usi Deschise” al UNATC! Diferite grupe si clase de copii urmeaza sa viziteze studiourile de regie, de papusi - marionete, de scenografie, intrand in tainele artei teatrale si cinematografice. Pentru cei mai mici dintre copiii Gradinitei Bambi intalnirea cu spectacolul va fi chiar la ei acasa! Actorii Teatrului Ion Creanga vor veni cu decorurile si vor juca spectacolul /Seminte-Semi/.
 

Importanta lecturii o promovam atat prin vizitarea Editurii Mac Mac - prima editura 100% verde, dar si prin intalnirea cu specialisti in educatie media de la Active Watch.
 

Lumea jurnalismului isi deschide potile pentru prescolarii mari, dar mai ales pentru scolari in aceasta saptamana! Copiii vor vizita DigiTV, Digi24, Digi Sport si studiourile Europa FM, vor lua interviuri si vor experimenta mici inregistrari.
 

Deschiderea diverselor domenii de activitate catre copii reprezinta un aspect deosebit de important pentru dezvoltarea acestora. Tocmai de aceea le multumim tuturor celor care accepta sa primesca in vizita copiii gradinitei si ai scolii, explicandu-le povestea din spatele fiecari profesii.

Mai multe informatii pe www.gradinitabambi.ro si www.scoalastepbystep.ro ,
tel: 0744203828
   
    ********************************

Centrul pentru Educatie si Dezvoltare Profesionala (CEDP) este o organizatie neguvernamentala, membra a Soros Open Network, care dezvolta programe in domeniul educatiei.

 

Din 1994, CEDP este cunoscut ca promotor al Alternativei Educationale Step by Step, alternativa care se aplica in 40 de judete din Romania, in crese, gradinite si clase din invatamantul primar. 

 

Din 2000, CEDP a creat prima gradinita particulara care aplica metodologia alternativa Step by Step, un centru model de bune practici in ceea ce priveste educatia timpurie, Gradinita Bambi. http://www.bambistepbystep.ro      


 
Din 2005, ca o continuare a eforturilor de promovare a conceptului de educatie timpurie, CEDP completeaza spatiul educational si literar cu primul targ de carte pentru copii, Minilibri – spectacolul cartii pentru copii. http://www.minilibri.ro   

 

Din 2007, CEDP promoveaza cel mai inovativ program de educatie timpurie, FasTracKids. www.ftk.ro

 

Din 2012, CEDP a creat prima scoala particulara care aplica metodologia alternativa Step by Step. www.scoalastepbystep.ro

 

La Gradinita New Town Smart Steps (New Town Residence - Dristor) au reinceput inscrierile!

La Gradinita New Town Smart Steps (New Town Residence - Dristor) au reinceput inscrierile!

04 Aprilie 2014

Va asteptam dragi pitici, si mai mari si mai mici, sa intrati in lumea copilariei alaturi de noi! De asemenea, puteti urmari toata activitatea noastra si pe pagina:

https://www.facebook.com/GradinitaSmartSteps

 

Gradinita New Town Smart Steps

 

Acorns British Style Nursery isi deschide larg portile copiilor si parintilor exploratori si dornici de joaca, vineri, 4 aprilie, in intervalul orar 09:00-11:00!

Acorns British Style Nursery isi deschide larg portile copiilor si parintilor exploratori si dornici de joaca, vineri, 4 aprilie, in intervalul orar 09:00-11:00!

03 Aprilie 2014

Dragi parinti,

 

Participati la activitati, aflati detalii despre structura zilei, relatia educator-copil, program si activitati optionale si beneficiati, totodata, de o introducere in universul educatiei britanice.

Aceasta dimineata speciala este o metoda utila de a descoperi cum se lucreaza alaturi de copii, ce spatii le sunt destinate, ce rol are jocul in procesul de invatare si ce difera de la o grupa de varsta la alta.

 

Doriti sa participati alaturi de copilul dumneavoastra la acest eveniment?
Rezervarea locului se face in scris (pe adresa office@acorns.ro) sau telefonic (0788 418 186). Acorns British Style Nursery – Strada Popa Soare nr.63, sector 2, Bucuresti

 

Acorns British Style Nursery este prima organizatie din domeniul educatiei din Romania certificata Investor in People si a fost premiata cu Every Child Matters Standards Award.


Acorns este membru al Council of British International Schools, British Association for Early Childhood Education, National Literacy Trust (Marea Britanie), National Children's Bureau (Marea Britanie), Early Years - the organization for young children (Irlanda de Nord) si British Romanian Chamber of Commerce. De asemenea, este afiliata la International British School of Bucharest.

 

Va asteptam cu drag!

 

Acorns British Style Nursery

 

“Intamplarile hazlii ale Iepurasului de Paste” - spectacol/atelier pentru copiii de 1-6 ani!

“Intamplarile hazlii ale Iepurasului de Paste” - spectacol/atelier pentru copiii de 1-6 ani!

03 Aprilie 2014

Primul eveniment inedit in aer liber, din anul acesta, la Gradinita Miruna, are loc sambata, 5 aprilie, ora 11.00.


In curtea vesela si frumoasa, puteti afla, alaturi de MiniArtShow, cum putem sa-l ajutati pe Iepuras sa duca toate cadourile copiilor.


Iepurasul trece printr-o perioada mai ciudata. Cineva i-a furat vrajile si nu mai poate duce toate cadourile copiilor in ziua de Paste. Are mare nevoie de ajutor, iar cei care il pot ajuta sunt chiar copiii.


Alaturi de Alba ca Zapada, Minnie si Mickey Mouse, cei mici vor participa activ la atelierul cu tema pascala si vor gasi solutii ca sa-l ajute pe Iepuras.


La finalul atelierului toti copiii, inscrisi sau nu la institutia prescolara, vor picta figurine cu tematica pascala cu care iti vor putea impodobi camera de sarbatoare.


Taxa de participare se va plati la inceputul evenimentului si este de 50 de lei/copil+parinte, iar inscrierea se face pe baza de e-mail la adresa atelier@asociatiamiruna.ro. E-mailul trebuie sa contina: numele, prenumele si datele de contact ale parintelui, numele si varsta copilului.


Gradinita Miruna se afla localizata in apropiere de centrul Bucurestiului, la doar 5 min. de Piata Unirii sau Piata Universitatii, sectorul 2, str. Traian nr. 160, in incinta scolii nr. 85. Mai multe informatii puteti afla de pe site-ul www.asociatiamiruna.ro sau de pe pagina Facebook/GradinitaMiruna.

 

DmKids te invita sa construiesti o casa chiar de la gradinita!

DmKids te invita sa construiesti o casa chiar de la gradinita!

01 Aprilie 2014

Cine a zis ca trebuie sa te faci mare ca sa construiesti o casa? O poti face chiar de la gradinita. Va propunem jucarii de constructie din lemn de foarte buna calitate ce stimuleaza gandirea creativa, abilitati motrice fine, perceptia vizuala si tactila, asimilarea de concepte matematice si stiintifice, abilitati de comunicare prin implicarea mai multor copii sau a intregii familii in joc: se pot construi case, castele, masini, avioane, flori, etc.

Afla mai multe.

 

 

 

 

 

 

 

Primavara Concursurilor de dans!

Primavara Concursurilor de dans!

18 Martie 2014

Dragi parinti ai grupelor mari,


Se apropie primavara Concursurilor de dans!

 

Avem o agenda incarcata, dorim sa participam la: Polidansfest, Campionatul National Universitar de Gimnastica Aerobica, Festivalul National de dans pentru copii “Prietenii Dansului”, Festivalul Gradinitelor Do-Re-Mi, Festivalul de dans pentru copii si tineret: “Sa stii mai multe, sa fii mai bun”!


Aceste festivaluri/ concursuri se vor desfasura in perioada: aprilie/mai 2014!

Pentru a ne prezenta asa cum se cuvine avem nevoie.


* Din partea copiilor de: atentie, rabdare, perseverenta, spirit de echipa! Vor fi selectati copiii care respecta Criteriile de selectie anuntate la inceputul anului scolar si reatasate!
* Din partea parintilor de: sprijin in achizitionarea de costume, participare efectiva la concursurile ce se vor desfasura sambata/duminica!


Criterii de selectie a copiilor Gradinitei EuroKid pentru participarea la Concursuri de Dans

 

1) Frecventa la cursurile de dans;
2) Seriozitatea cu care trateaza antrenamentul (este vizata atentia pe parcursul orei, atentia la corecturile facute, etc.);
3) Inzestrarea motrica (toti copii sunt frumosi si talentati, dar nu toti au inclinatii spre dans; poate au alte calitati indreptate spre arte plastice sau limbi straine!);
4) Coordonarea si sincronizarea cu ceilalti membrii ai formatiei.

 

Vrem ce este mai bun de la copii,  Pentru Copii!

 

 Gradinita EuroKid

 

 

Gradinita EuroKid pune pret pe alimentatia sanatoasa! Tu o faci?

Gradinita EuroKid pune pret pe alimentatia sanatoasa! Tu o faci?

14 Martie 2014

In loc de introducere: Va reamintim ca, incepand cu data de 1 iulie 2012, in cadrul Gradinitei EuroKid se premara meniu din carne de curcan de 4 ori pe saptamana. De asemenea, zilnic servim:
•     o gustare de fructe/legume crude la ora 11.00;
•     o portie de legume la masa de pranz;
•     o portie de fructe fie ca desert, la masa de pranz, fie ca gustare la ora 16.00.
Misiune nutritionala Gradinita EuroKid:  Ca o continuare fireasca a campaniei de  mai sus, Gradinita EuroKid va propune o initiativa noua: "5 portii de fructe si legume sau suc de fructe". Aceasta vine in sprijinul alimentatiei corecte si sanatoase a copiilor nostri. Campania este sustinuta si de Uniunea Europeana si Republica Polona si are scopul de a-i face pe copii sa constientizeze importanta consumului regulat de legume, fructe si sucuri de fructe.
Misiune educativa Gradinita EuroKid:  Pentru consolidarea acestei campanii/program, fiecare copil va primi o carticica cu exercitii, jocuri distractive, rebusuri; menite sa consolideze informatiile transmise la gradinita privind alimentatia bazata pe un regim bogat in legume, fructe si sucuri.
Misune parinti: Pentru a ne sustine in aceasta campanie, va rugam sa-i alimentati pe copii cat mai sanatos, punand accent pe fructe, legume sau suc de fructe/legume !  
In loc de concluzii: Ce inseamna "a consuma 5 portii de fructe si legume"? In regimul alimentar de zi cu zi trebuie sa-i incurajam pe copii sa manance cate 3 portii de legume si 2 portii de fructe.  Se poate  inlocui, de asemenea, o portie de fructe sau de legume cu un suc 100% de legume, fructe sau de fructe si legume.

Asadar, 5 portii de legume , fructe si suc de vei lua, o viata plina de farmec vei avea!

Gradinita EuroKid
Felicitari!

Felicitari!

12 Martie 2014

Gradinita EuroKid isi felicita doamnele educatoare pentru parcurgerea cu success a unei noi etape in dezvoltarea prfesionala: obtinerea notei 10 la Inspectia pentru Gradul didactic II!
Tineti-o tot asa!

Gradinita EuroKid
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti