Noutăţi

< <<
1 2
>>
DmKids te invita sa construiesti o casa chiar de la gradinita!

DmKids te invita sa construiesti o casa chiar de la gradinita!

01 Aprilie 2014

Cine a zis ca trebuie sa te faci mare ca sa construiesti o casa? O poti face chiar de la gradinita. Va propunem jucarii de constructie din lemn de foarte buna calitate ce stimuleaza gandirea creativa, abilitati motrice fine, perceptia vizuala si tactila, asimilarea de concepte matematice si stiintifice, abilitati de comunicare prin implicarea mai multor copii sau a intregii familii in joc: se pot construi case, castele, masini, avioane, flori, etc.

Afla mai multe.

 

 

 

 

 

 

 

Weekend smart la Gradinita New Town Smart Steps!

Weekend smart la Gradinita New Town Smart Steps!

22 Ianuarie 2014

Dragi prieteni,  

Suntem bucurosi sa  va anuntam ca incepand cu 1 februarie 2014, vom  da startul activitatii clubului  “WEEKEND SMART”.
Cluburile se  desfasoara in paralel pentru copii si pentru mamici,  incepand cu orele 9:30 .
Venim astfel in intampinarea nevoii familiilor de a petrece un timp de calitate, prin activitati artistice si sportive.
-    Activitatile artistico-plastice au ca scop, pe langa petrecerea timpului intr-un mod placut si eficient, activitatea de formare/dezvoltare a personalitatii umane prin intermediul frumosului din arta, evaluat si cultivat la nivelul sensibilitatii si creativitatii umane.
-    Dezvoltarea personala prin  tehnici de actorie, bune-maniere si dictie, urmareste stimularea increderii si stima de sine, combaterea timiditatii si a tracului, dezvoltarea creativitatii si imaginatiei, cultivarea unor comportamente adecvate in societate  si exersarea dictiei.
-    Atelierul de “Creatie vestimentara” isi propune ca prin intermediul imaginatiei si a libertatii de a crea, sa dea nastere unor modele si creatii deosebite. In cadrul acestui curs, exprimarea personalitatii se manifesta liber, creativ si cu rezulatate imediate.
-    Atelierul de Aikido sintetizeaza procedee de lupta si principii filosofice care se adreseaza in aceeasi masura corpului si mintii. Obiectivul sau principal il reprezinta realizarea deplinei armonii intre corp si minte, precum si de dezvoltarea personalitatii echilibrate .
AIKIDO → AI  =  armonie, unitate, pace
→ KI   = energie, spirit, forta
→ DO = cale, metoda, mod de viata

Mamicilor, taticilor si bunicilor le oferim prilejul de a face miscare intr-un cadru relaxant si antrenant in acelasi timp, iar cluburile desfasurate sub indrumarea instructoarei Alexandra Marchidan vor fi pline de muzica, distractie si zambete.

Structura cluburilor v-o propunem mai jos:
COPII      
9:30-11:00
COPII
Pictura, desen si modelaj (3-6 ani)                  
Aikido
MAMICI/TATICI/BUNICI Zumba/Dans

11:15-12:45
COPII
Pictura, desen, grafica (6-12 ani)
Dezvoltare personala prin:
-    Tehnici de actorie
-    Bune maniere
-    Dictie         
MAMICI/TATICI/BUNICI Zumba/Dans

13:00-14:30
COPII “Creatie vestimentara”
MAMICI/TATICI/BUNICI Zumba/Dans

Asadar, daca ai vrea sa faci miscare si nu ai cu cine,  daca ai vrea sa dezvolti latura artistica si creativa si nu ai indrumare,  hai si alatura-te echipei noastre de profesionisti.

Te poti inscrie  la sediul gradinitei (New Town Residence, Bl. E, Parter),   pe email office@gradinitasmartsteps.ro  sau telefon 0721 253 744.
*Tarife: 150 lei/4 sedinte.

Va asteptam asadar, sa dam impreuna startul celui mai reusit WEEKEND SMART!   
 

< <<
1 2
>>
  • plange la scoala Copilul meu are 6 ani si este in clasa pregatitoare . de vreo 2 saptamani imi spune ca nu mai vrea sa mearga la scoala ...iar ... vezi răspuns
Intreaba medicul psiholog ::Gradinite.com RSS Sfatul medicului Gradinite.com
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti