Noutăţi

Anunt angajare

Anunt angajare

20 Octombrie 2014

Gradinita particulara Bam Boo sector 3 angajeaza educatoare.
Pentru informatii suplimentare accesati emailul roxanalexandra2001@yahoo.com si elenanghel2000@yahoo.com

Gradinita Bam Boo
Activitati de Halloween- vineri - 31.10.2014 - costumatia este obligatorie!

Activitati de Halloween- vineri - 31.10.2014 - costumatia este obligatorie!

17 Octombrie 2014

Stimati parinti,
 
Dupa cum v-am obisnuit deja, cautam orice prilej pentru a ne distra impreuna cu stengarii EuroKid, deci ne pregatim sa petrecem de Halloween!
Prin urmare, vineri, 31 octombrie 2014, copiii vor avea parte de un program special: vor participa la un Concurs de talente, dupa care Dovlecica, Dovlecel, Printesa Dragonilor si Vrajitoarea vor da dumul la distractie si la voie buna. Copiii vor fi antrenati la dans, jocuri de echipa, jocuri de atentie, jocuri distractive.
Petrecerea se va incheia cu binecunoscuta placinta de dovleac a dnei Silvia!
PS: Daca veniti si costumati, bombonele adunati!
NOTA: Cine doreste si poate contribui cu elemente specifice acestei sarbatori (paianjeni, dovleci, scheleti, ochi, cranii si alte asemenea obiecte) este binevenit!
Curs de formare practica „Metode de dezvoltare personala pentru copii dislexici”

Curs de formare practica „Metode de dezvoltare personala pentru copii dislexici”

16 Octombrie 2014

Dna Bartók Éva, presedintele Asociatiei Romane pentru Copii Dislexici, formator si supervisor in acest domeniu, a raspuns pozitiv invitatiei initiata de Gradinita Prokinder si Agnes Remalia Dragomir – Psihoconsultanta Psihologica pentru a organiza la Bucuresti cursul de formare practica „Metode de dezvoltare personala pentru copii dislexici”.
Cursul se va desfasura in perioada 7,8,9 Noiembrie 2014.
Cursul se adreseaza specialistilor (psihologi, logopezi, asistenti sociali,invatatori, educatori) care profeseaza sau vor profesa in domeniul terapiei copiilor si tinerilor dislexici, specialistilor din institutii scolare precum si din organizatii neguvernamentale.
Insuccesele repetate suferite pe parcursul scolaritatii nu dispar fara urme. Dislexia, netratata in mod adecvat, poate avea urmari grave in ceea ce priveste dezvoltarea emotionala, conducand la tulburari in dezvoltarea personalitatii si dificultati de integrare sociala. Preocuparea specialistilor si parintilor trebuie sa se concentreze pe doua domenii: recuperarea copilului si dezvoltarea personalitatii acestuia, ambele fiind foarte importante pentru crearea unei baze solide ale existentei lui.
Cursantii vor dezvolta o abordare creativa, centrata pe copil. Metodele pot fi aplicate in cadrul activitatilor de grup si in terapiile individuale, activitati extrascolare, tabere tematice.
Deprinderi si competente, care se vor dezvolta in cadrul cursului:
Abilitatile ludice
Comunicarea emotionala cu copilul
Empatia
Capacitatile de relationare cu beneficiarii
Creativitatea
Flexibilitatea
Spontaneitatea
Capacitate de a organiza si de a conduce activitati de grup
In cadrul cursului participantii vor experimenta si isi vor insusi diferite metode si tehnici creative. Metodele prezentate vor fi:
Metoda jocurilor structurate
Tehnici de art-terapie
Metode de dramatizare si improvizatie
Psihodrama pentru copii
Formatori: Bartók Éva (psihopedagog, formator, supervizor, presedintele Asociatiei Romane pentru Copii Dislexici) si Kacsó Erika (psiholog, formator, supervizor)
Perioada: 7-9 Noiembrie. Program: vineri 16 -20, sambata 9 -18, duminica 9-13
Termen limita de inscriere: 1 noiembrie 2014
Pret: 340 Ron / participant
Locul de desfasurare: Gradinita si After School ProKinder
str. Sabinelor, nr. 56 (zona Hotel Marriott-Panduri (harta).
Pentru inscriere va rugam sa ne contactati.

Noutati gradinita Karin Kids Academy

Noutati gradinita Karin Kids Academy

15 Octombrie 2014

In cadrul optionalului de “ Earth Science”, desfasurat la Gradinita “Karin’s Kids Academy” , ne-am adunat cu mic cu mare sa observam cum erupe un vulcan. Experimentul a fost un real succes, copiii fiind foarte incantati de informatiile transmise si de toate curiozitatile descoperite, referitoare la vulcani. Cu siguranta, vor urma si alte experimente, modulul acestui optional aflandu-se abia la inceput. Va invitam sa ne urmariti activitatea de saptamana viitoare!     
Anunt angajare

Anunt angajare

15 Octombrie 2014

Gradinita particulara Bam Boo sector 3 angajeaza educatoare grupa baby pentru informatii va rog accesati mailul roxanalexandra2001@yahoo.com si elenanghel2000@yahoo.com
EuroKid WonderLand

EuroKid WonderLand

12 Octombrie 2014

Anul nou aduce evenimente noi, inedite si foarte savuroase. Va invitam sa ne cititi cu atentie mesajele pentru a nu rata niciunul!
Asadar, OCTOMBRIE 2014 debuteaza cu surprize, magie si bucurii:

Gradinita EuroKid isi invita,  Vineri, 17.10.2014 copiii la un Spectacol interactiv de magie:
- aparitii si disparitii de  porumbei
-momente interactive cu participarea copiilor
- scamatorii
- jonglerie
- momente comice

Va asteptam!
Noutati mari pentru copii mici la gradinita EuroKid!

Noutati mari pentru copii mici la gradinita EuroKid!

12 Octombrie 2014

CDS in gradinita EUROKID in anul scolar 2014 - 2015

Gradinita EUROKID ofera in anul scolar in curs, din data de 01 octombrie, urmatoarele activitati optionale:

NOUTATI MARI PENTRU COPII MICI!

DRAGI COPII SI DRAGI PARINTI,
GRADINITA EUROKID VA ANUNTA CU MULTA BUCURIE CA IN ANUL SCOLAR 2014 – 2015 VA OFERI GRATIS (incluse in costul taxei) O SERIE DE OPTIONALE.
A.    Optionalul - Engleza prin joc si cantec va fi sustinut in fiecare zi de catre drele/dnele educatoare (gratis- inclus in taxa). Prin acest optional urmarim activizarea vocabularului copiiilor, realizarea de corespondente intre materia predata la grupa si echivalentul cuvintelor si al expresiilor din limba engleza, indragirea limbii straine sau simpla familiarizare cu aceasta (la grupele mici).
In plus, aceasta activitate se va desfasura urmarind programa propusa de editura Express Publishing.  Materialele sunt concepute sa raspunda nevoilor copiilor prescolari si contin activitati de invatare adaptate nivelului de intelegere, corespunzator varstelor acestora (3 – 6 ani, 7 -9 ani). Activitatile sunt interactive, de desenat, decupat, includ jocuri, cantece, scenete, povesti. Grafica este atractiva, adecvata varstelor prescolare, ilustratiile sunt color, avand in vedere ca cei mici invata foarte mult vizual.
Profesorul /educatorul are la indemana toate resursele necesare predarii la un inalt nivel de calitate, conform celor mai ridicate standarde, corespunzatoare cerintelor Cadrului European de Referinta. Toate componentele auxiliare contribuie la pregatirea si predarea lectiilor intr-o maniera atractiva, motivanta si la standarde inalte calitative, creand copiilor contextul unei invatari placute si eficiente.
B.     Optionalul de Dans sustinut de dnul Gigi Sile. Dnul profesora are o experienta de 8 ani in lucrul cu copii.
Pentru ca traim intr-o societate in care ne-am obisnuit cu termenul “biropat”, in care nu mai avem timp sa alergam, sa ne cataram, sa dansam, Gradinita EuroKid va oferi in anul scolar 2014– 2015 optionalul de Dans (gratis- inclus in taxa) .
Deoarece vrem sa luptam cu tendinta de obezitate cu care se confrunta multi copii si parinti deopotriva, copiii vor face miscare cu profesorul specializat de doua ori pe saptamana. Vor invata de la dansuri populare si clasice, pana la hip-hop. Se va face si o selectie, iar grupa de elita (Echipa de dans a Gradinitei EuroKid) formata, va avea antrenamente mai des si va fi pregatita pentru concursuri si competitii. De asemenea, dnul profesor va ajuta la pregatirea numerelor de dans din cadrul serbarilor. Speram ca v-am convins de eficienta si necesitatea acestui curs!
C.     Optionalul de Consiliere psihologica sustinut de dna psiholog / psihoterapeut Oana Paunescu. Gradinita EuroKid impreuna cu dna psiholog vor putea aborda copilul nu numai din perspectiva educationala, ci si din persectiva psihologica.
Suntem convinsi ca experienta dnei psiholog Paunescu si specializarile in terapia copilului si a familiei,  M.D. in “Evaluarea, consilierea si psihoterapia  copilului, cuplului si familiei”,  M.D. in “Psihotearpia si psihodiagnoza experientiala” ne vor fi de mare ajutor in rezolvarea de situatii ca:
-    Adaptarea la Gradinita, consilierea copiilor / parintilor;
-    Gestionarea problemelor conflictuale legate de jucarii, prietenii, preferinte;
-    Concentarea atentiei, cresterea rabdarii, disciplinarea pozitiva;
-    Alimentatia corespunzatoare, rolul legumelor si al fructelor;
-    Depasirea timiditatii / copilul extrovertit – abordari parentale si educationale;
-    Renuntarea la Pampers;
-    Crizele copilului mic – tantrum;
-    Prietenii / preferinte / fetite / baietei;
Etc.
Dna Psiholog va fi prezenta la Gradinita in fiecare marti si vineri pentru a observa copiii si pentru a face recomandari dnelor educatoare. De asemenea, va fi prezenta la sedintele cu parintii si va va solicita si pe parcursul anului scolar daca va fi nevoie. Va fi disponibila ori de cate ori va fi necesar!
Asadar, pe langa optionalele cu care va obisnuisem:
1.    Educatie sanitara – 1 sedinta (20  min)/ saptamana
2.    Bunele maniere- sustinut de drele educatoare – 1 sedinta (20-30 min)/ saptamana
3.    Educatie rutiera - sustinuta de drele educatoare – 1 sedinta (20 min)/ saptamana
Va mai oferim:
4.    Engleza prin joc si cantec – sustinuta de drele educatoare – 10 - 15 min / zilnic
5.    Consiliere psihologica – sustinuta de  psiholog/terapeut Oana Paunescu - 1 sedinta (25-40 min)/ saptamana + consiliere parinti
6.    Dans modern, popular, aerobic – Prof.  Sile Gigi , 1-2 sedinte (25-40 min)/ saptamana + grupa de performanta pregatita pentru concursuri 2-3 sedinte pe saptamana.

Noutati gradinita Karin Kids Academy

Noutati gradinita Karin Kids Academy

11 Octombrie 2014

Copiii gradinitei “ Karin’s Kids Academy” au participat azi la o iesire in aer liber, o evadare  in natura petrecuta alaturi de caii de la Clubul de Echitatie Equestria, aflat in apropierea Bucurestiului. Cei mici au primit, cu emotie, intalnirea cu aceste animale, au aflat o multime de curiozitati legate de diferitele rase de cai,  au vizitat grajdurile, au hranit animalele cu mere si morcovi, au observat cum se desfasoara un antrenament pentru caii ce participa la diverse competitii sportive si au cunoscut echipamentele necesare pentru a practica echitatia. Cei mici au fost incantati sa calareasca chiar ei calutii!  A fost o zi pe care ne dorim sa o repetam cat mai curand!
Toamna Concursurilor pentru prescolari la Gradinita Eurokid

Toamna Concursurilor pentru prescolari la Gradinita Eurokid

11 Octombrie 2014

Concursurile intre copiii de aceeasi varsta, intre grupe sau gradinite, stimuleaza in cea mai mare masura dorinta de a fi primii, vointa de a fi castigatori. Atunci cand primesc diplomele, acestia se mandresc in fata celorlalti copii, starnind la acestia dorinta de a participa  si ei si de a castiga premii in cadrul concursurilor.
Prin urmare, motivatia pentru invatare se dezvolta de la cele mai mici varste, mai intai prin aprecierile verbale ale educatoarei asupra activitatii la clasa, apoi prin intreceri, jocuri, concursuri, toate acestea organizate cu scopul de a verifica capacitati si comportamente dobandite pe parcursul procesului educativ.
Gradinita Eurokid va propune implicarea in mai multe proiecte/concursuri adaptate varstei prescolare (3 – 6 ani):
1.    Concursul National Voinicel in parc:
Ziua concursului: 29 octombrie 2014;
Premii: joc educational, diplome;
2.    Concursul SuperPiticot:
Ziua concursului: 20 noiembrie 2014;
Premii: Revista SuperPiticot, diploma, medalii, premii extra;
3.    Concursul Coloram si Invatam
Ziua concursului: 27 noiembrie 2014;
Premii: cartea Coloram si invatam, Diploma de merit, premiul de merit;
4.    Proiectul Educational: Mic si ecologist-parinte de copacel
Ziua plantarii:  octombrie 2014;
Premii: Plantarea unui copacel in padurea Baneasa, diploma de “Parinte de copacel”;

Va asteptam la inscriere!
Anunt angajare

Anunt angajare

06 Octombrie 2014

Gradinita lui Matei angajaza cadru didactic calificat pentru invatamantul prescolar. Gradinita este situata in zona de nord a cartierului Baneasa (Sos. Gheorghe Ionescu Sisesti – RATB auto – 205) . Cerinte: punctualitate, seriozitate si aspect fizic placut . Facilitati: posibilitate de promovare, instruire continua, ambient de lucru excelent. Va rugam sa trimiteti CV : ioana.lupu@gradinitaluimatei.ro; 0748 288 899.
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti