Noutăţi

Anunt Gradinita Karin`s Kids Academy

Anunt Gradinita Karin`s Kids Academy

07 Aprilie 2015

Dragi copii, parinti, bunici, saptamana aceasta va asteptam sa ne faceti o vizita la Palatul Copiilor unde se desfasoara Targul de Gradinite! Suntem nerabdatori sa va intalnim si sa ne cunoastem!"

Gradinita Karin`s Kids Academy

Scoala altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun! la gradinita EuroKid

Scoala altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun! la gradinita EuroKid

03 Aprilie 2015

Saptamana 6– 10 aprilie 2015 va fi dedicata activitatilor educative extracurriculare si extrascolare, in cadrul programului numit „Scoala altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun!".
In aceasta saptamana nu se organizeaza cursuri conform orarului obisnuit al unitatii de invatamant, iar programul „Scoala altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun!" se va desfasura in conformitate cu un orar
special.
Aceasta saptamana va fi dedicata culturii diverselor tari.
 
Ne dorim ca prin joc, copiii sa inteleaga, ca lumea in care traiesc este plina de uimitoarea diversitate culturala. Sa invatam sa spunem: “Buna!”, “Multumesc!”, “La revedere!” in diferite limbi… “sa fim in doua locuri in acelasi timp…”. Stimularea cunoasterii si aprecierii pentru propria cultura si cultura altor tari.

Gradinita EuroKid
Buna Vestire – expozitie de icoane pe sticla si concert coral

Buna Vestire – expozitie de icoane pe sticla si concert coral

30 Martie 2015

Ca in fiecare an, elevii Scolii Gimnaziale „Anastasia Popescu” si ai Gradinitelor „Arc-en-Ciel” au intampinat Buna Vestire cu o expozitie de icoane pe sticla, lucrate sub indrumarea d-nei profesoare Maria Roxana Cioata – artist plastic.
Expozitia de icoane a fost gazduita de Biserica Popa Nan si va putea fi vizitata timp de cateva zile la sediul nostru din str. Popa Nan nr. 47B, unde Corul „Sf. Elisabeta” al Scolii „Anastasia Popescu”.


 
Scoala Anastasia Popescu
27.03.2015 - Ziua Mondiala a Teatrului sarbatorita la Karin's Kids Academy

27.03.2015 - Ziua Mondiala a Teatrului sarbatorita la Karin's Kids Academy

30 Martie 2015

KARIN’S KIDS ACADEMY a sarbatorit azi, 27.03.2015 - Ziua Mondiala a Teatrului cu participarea actorilor din Trupa de Teatru "Clopotel". Copiii s-au imprietenit cu actorii, dar si cu papusile lor atat de indragite, urmarind cu mare atentie piesa de teatru " Gascanelul Nazdravan". 

Karins's Kids Academy
Anunt angajare

Anunt angajare

19 Martie 2015

Gradinita Happy Kids angajeaza ingrijitoare. Cerinte: persoana calma, rabdatoare , careia sa-i placa sa lucreze cu copiii. Experienta intr-un post similar reprezinta un avantaj. Contact :  happykidsfloreasca@yahoo.com sau 0722 838 215.  

Gradinita Happy Kids
EuroKid cucereste spatiul

EuroKid cucereste spatiul

16 Martie 2015

„Kids on the Moon” Astazi, 16.03.2015, Grupele mijlocii „Albinutele” si „Strumfii” participa la EXPOZITIA INTERACTIVA „Copiii cuceresc spatiul”.

Cei mici se vor echipa in costume de astronaut si vor „calatori” pe Luna, vor vizita o baza spatiala, vor vedea cum arata o nava si un telescop spatial si vor afla numeroase informatii despre planete si alte corpuri ceresti.               
Gradinita Happy Kids angajeaza

Gradinita Happy Kids angajeaza

16 Martie 2015

1.- educatoare
Cerinte: studii de specialitate (minim lic.pedagogic), experienta in invatamantul privat sau de stat, buna cunoscatoare a limbii engleze si a psihologiei prescolarului.

2. - invatatoare
Cerinte : experienta minim patru ani , obligatoriu studii de specialitate, pasionata de lucrul cu copiii, preocupata de dezvoltarea profesionala, cunoscatoare a limbii engleze cel putin la un nivel mediu , abilitati de comunicare si organizare. Experienta in sistemul de invatamant privat constituie un avantaj.

Relatii la happykidsfloreasca@yahoo.com,  0722 838 215.  
Noutati

Noutati

13 Martie 2015

La Karin's Kids Academy, calatoria noastra in jurul lumii, pe care ne-am propus sa o parcurgem in decursul acestui an scolar, ne-a purtat azi, tocmai pana in tara faraonilor si a piramidelor – Egipt.
 invitatie la  circ

invitatie la circ

12 Martie 2015

Gradinita Eurokid in colaborare cu circul globus va invita joi, 19.03.2015, la spectacolul: “globus show”!


Gradinita Eurokid

La Karin's Kids Academy am sarbatorit Ziua Mamicilor

La Karin's Kids Academy am sarbatorit Ziua Mamicilor

05 Martie 2015

Unei singure fiinte din viata noastra ii datoram tot ceea ce avem si ceea ce suntem astazi. Ea ne-a dat nastere, ne-a crescut si ne-a invatat sa iubim. Nu exista cuvinte care sa o descrie. La multi ani tuturor mamicilor!  
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti