Noutăţi

InSPE celebreaza 20 de ani de excelenta in educatie

InSPE celebreaza 20 de ani de excelenta in educatie

29 Octombrie 2014

Se spune ca “Pentru a avea longevitate, trebuie sa evoluezi.”, iar InSPE este cel mai bun exemplu. In 2014, Scoala Internationala pentru Educatie Primara celebreaza doua decenii de existenta, in care a evoluat constant, schimband pe parcurs, pentru totdeauna, peisajul educational din Romania.

Inceputurile InSPE pot fi decelate in 1994, cand un grup de parinti a pus bazele unei organizatii non-profit, care isi propunea sa furnizeze educatie de calitate in limba engleza copiilor din comunitatea de expati din Bucuresti. Ea a fost denumita Gradinita Internationala (International Nursery School), iar succesul sau imediat a determinat necesitatea unui nou sediu. In anul urmator, scoala s-a mutat in “Satul Francez”, bucurandu-se de o decada perfecta si de tot mai multa apreciere printre institutiile educationale de elita din Bucuresti. In 2004, numarul de copii de pe lista de asteptare si cererile parintilor de a furniza educatie pana la varsta de 11 ani au deschis un nou capitol in istoria scolii: mutarea intr-un edificiu construit special, si redenumirea. Pe 1 septembrie 2009, scoala si-a schimbat numele in InSPE, pentru a-si evidentia statutul de Gradinita si Scoala Primara.

De atunci, InSPE a crescut fara intrerupere, atat numeric, cat si in facilitati si in prestanta. Au fost create noi sali de clasa si sali pentru profesori, oferind cele mai bune conditii pentru elevi si pentru educatorii lor. Zona de joaca a fost de asemenea redezvoltata si dotata cu noi echipamente. Septembrie 2013 a marcat alt moment important in istoria InSPE, numarul crescand de elevi ducand si la cresterea numarului de clase din Primary 1, la doua, in premiera. Patru luni mai tarziu, in ianuarie 2014, InSPE si-a continuat dezvoltarea, cu inaugurarea unei noi cladiri, opusa scolii principale, ce cuprinde mai multe sali de clasa, o a doua camera cu destinatie generala, doua birouri administrative si un birou medical.

Pe langa evolutia sa materiala continua, ceea ce a permis scolii noastre sa infloreasca de-a lungul acestor doua decenii a fost viziunea unica a InSPE si credinta ca elevii pot invata mai bine atunci cand sunt implicati activ in procesul de invatare. Programa de la InSPE este gandita astfel incat sa permita fiecarui elev sa se dezvolte complet in viata, sa aiba abilitati de invatare, sa fie un individ increzator, un cetatean responsabil si sa contribuie efectiv in societate. Abordarea noastra “holistica” inseamna ca suntem interesati sa implicam si sa dezvoltam intreaga personalitate, punand la dispozitie un mediu cu multe provocari, in care copiii sunt incurajati sa exploreze si sa-si dezvolte curiozitatea naturala fata de oameni, locuri si lumea din jurul lor.

InSPE este un leagan al experientei, pozitivitatii si creativitatii, dandu-le elevilor nostri ocazia sa aprecieze diferentele si toleranta, sa isi dezvolte abilitatile prin invatare activa, asigurandu-se in acelasi timp ca la baza invatarii sunt cooperarea, dar si distractia.

Ceea ce a furnizat InSPE in acesti 20 de ani, cu imens succes, este o alternativa la educatia clasica, de stat. InSPE este despre a le oferi copiilor nostri cea mai buna educatie, despre a le da uneltele ideale pentru a reusi in viata, prin Programa pentru Excelenta. Acesta este predata in scoala si datorita abordarii ei pragmatice, copiii dobandesc abilitatile necesare si experienta care ii ajuta sa se pregateasca pentru viitorul lor.
Privind inapoi, cea mai mare realizare a noastra sunt absolventii nostri, care au devenit nu doar indivizi increzatori, de succes, cetateni responsabili, care contribuie in comunitate ci, peste toate, sunt fiinte pline de umanitate si empatie.

Inchinam azi pentru invatarea continua - si pentru inca 20 de ani de excelenta in educatie!

Pentru mai multe detalii, vizitati: www.inspe.ro
Noutati Scoala Metropolitana ARC

Noutati Scoala Metropolitana ARC

28 Octombrie 2014

Elevii claselor a V-a si aVI-a au participat la o ora de istorie inedita organizata la sediul Senatului Romaniei cu ocazia Expozitiei eveniment "70 de ani de la luptele de eliberare a teritoriului national (23 august - 25 octombrie 1944)"Senatul Romaniei si-a deschis portile pentru elevii de gimnaziu prin realizarea unei vizite interactive privind participarea Armatei Romane la al doilea razboi Mondial cu accent pe luptele de eliberare a teritoriului national (23 august - 25 octombrie 1944).
Activitatea a fost urmata de prezentarea cladirii si a functionarii Senarului Romaniei precum si a celor mai importante momente din istoria de 150 de ani a acestuia. Elevii au avut ocazia sa vada uniforme originale, arme, documente, poze, harti si drapele ale Armatei Romane. De asemenea ghidul le-a explicat pe intelesul lor importanta evenimentului si a rolului Armatei Romane in istoria Europei.Inscrieri Gradinita Children's Academy

Inscrieri Gradinita Children's Academy

21 Octombrie 2014

Gradinita Children's Academy incepe inscrierile pentru o grupa de copii cu varsta intre 1 an si 8 luni - 3 ani. Va asteptam pentru inscrieri de luni pana vineri intre orele 8.00 - 12. 00 la sediul gradinitei!

Gradinita Children's Academy
Anunt angajare

Anunt angajare

20 Octombrie 2014

Gradinita particulara Bam Boo sector 3 angajeaza educatoare.
Pentru informatii suplimentare accesati emailul roxanalexandra2001@yahoo.com si elenanghel2000@yahoo.com

Gradinita Bam Boo
Noutati Gradinita Butterfly

Noutati Gradinita Butterfly

17 Octombrie 2014

Copiii de la Gradinita Butterfly au sarbatorit Ziua Mondiala a Alimentatiei.
Acestia au invatat despre ce inseamna sa mananci sanatos, de unde poti cumpara alimente sanatoase  si  s-au  intrecut  in realizarea de figurine din legume si fructe.

Activitati de Halloween- vineri - 31.10.2014 - costumatia este obligatorie!

Activitati de Halloween- vineri - 31.10.2014 - costumatia este obligatorie!

17 Octombrie 2014

Stimati parinti,
 
Dupa cum v-am obisnuit deja, cautam orice prilej pentru a ne distra impreuna cu stengarii EuroKid, deci ne pregatim sa petrecem de Halloween!
Prin urmare, vineri, 31 octombrie 2014, copiii vor avea parte de un program special: vor participa la un Concurs de talente, dupa care Dovlecica, Dovlecel, Printesa Dragonilor si Vrajitoarea vor da dumul la distractie si la voie buna. Copiii vor fi antrenati la dans, jocuri de echipa, jocuri de atentie, jocuri distractive.
Petrecerea se va incheia cu binecunoscuta placinta de dovleac a dnei Silvia!
PS: Daca veniti si costumati, bombonele adunati!
NOTA: Cine doreste si poate contribui cu elemente specifice acestei sarbatori (paianjeni, dovleci, scheleti, ochi, cranii si alte asemenea obiecte) este binevenit!
Curs de formare practica „Metode de dezvoltare personala pentru copii dislexici”

Curs de formare practica „Metode de dezvoltare personala pentru copii dislexici”

16 Octombrie 2014

Dna Bartók Éva, presedintele Asociatiei Romane pentru Copii Dislexici, formator si supervisor in acest domeniu, a raspuns pozitiv invitatiei initiata de Gradinita Prokinder si Agnes Remalia Dragomir – Psihoconsultanta Psihologica pentru a organiza la Bucuresti cursul de formare practica „Metode de dezvoltare personala pentru copii dislexici”.
Cursul se va desfasura in perioada 7,8,9 Noiembrie 2014.
Cursul se adreseaza specialistilor (psihologi, logopezi, asistenti sociali,invatatori, educatori) care profeseaza sau vor profesa in domeniul terapiei copiilor si tinerilor dislexici, specialistilor din institutii scolare precum si din organizatii neguvernamentale.
Insuccesele repetate suferite pe parcursul scolaritatii nu dispar fara urme. Dislexia, netratata in mod adecvat, poate avea urmari grave in ceea ce priveste dezvoltarea emotionala, conducand la tulburari in dezvoltarea personalitatii si dificultati de integrare sociala. Preocuparea specialistilor si parintilor trebuie sa se concentreze pe doua domenii: recuperarea copilului si dezvoltarea personalitatii acestuia, ambele fiind foarte importante pentru crearea unei baze solide ale existentei lui.
Cursantii vor dezvolta o abordare creativa, centrata pe copil. Metodele pot fi aplicate in cadrul activitatilor de grup si in terapiile individuale, activitati extrascolare, tabere tematice.
Deprinderi si competente, care se vor dezvolta in cadrul cursului:
Abilitatile ludice
Comunicarea emotionala cu copilul
Empatia
Capacitatile de relationare cu beneficiarii
Creativitatea
Flexibilitatea
Spontaneitatea
Capacitate de a organiza si de a conduce activitati de grup
In cadrul cursului participantii vor experimenta si isi vor insusi diferite metode si tehnici creative. Metodele prezentate vor fi:
Metoda jocurilor structurate
Tehnici de art-terapie
Metode de dramatizare si improvizatie
Psihodrama pentru copii
Formatori: Bartók Éva (psihopedagog, formator, supervizor, presedintele Asociatiei Romane pentru Copii Dislexici) si Kacsó Erika (psiholog, formator, supervizor)
Perioada: 7-9 Noiembrie. Program: vineri 16 -20, sambata 9 -18, duminica 9-13
Termen limita de inscriere: 1 noiembrie 2014
Pret: 340 Ron / participant
Locul de desfasurare: Gradinita si After School ProKinder
str. Sabinelor, nr. 56 (zona Hotel Marriott-Panduri (harta).
Pentru inscriere va rugam sa ne contactati.

Noutati gradinita Karin Kids Academy

Noutati gradinita Karin Kids Academy

15 Octombrie 2014

In cadrul optionalului de “ Earth Science”, desfasurat la Gradinita “Karin’s Kids Academy” , ne-am adunat cu mic cu mare sa observam cum erupe un vulcan. Experimentul a fost un real succes, copiii fiind foarte incantati de informatiile transmise si de toate curiozitatile descoperite, referitoare la vulcani. Cu siguranta, vor urma si alte experimente, modulul acestui optional aflandu-se abia la inceput. Va invitam sa ne urmariti activitatea de saptamana viitoare!     
Anunt angajare

Anunt angajare

15 Octombrie 2014

Gradinita particulara Bam Boo sector 3 angajeaza educatoare grupa baby pentru informatii va rog accesati mailul roxanalexandra2001@yahoo.com si elenanghel2000@yahoo.com
EuroKid WonderLand

EuroKid WonderLand

12 Octombrie 2014

Anul nou aduce evenimente noi, inedite si foarte savuroase. Va invitam sa ne cititi cu atentie mesajele pentru a nu rata niciunul!
Asadar, OCTOMBRIE 2014 debuteaza cu surprize, magie si bucurii:

Gradinita EuroKid isi invita,  Vineri, 17.10.2014 copiii la un Spectacol interactiv de magie:
- aparitii si disparitii de  porumbei
-momente interactive cu participarea copiilor
- scamatorii
- jonglerie
- momente comice

Va asteptam!
  • monucleoza infectioasa buna ziua, baietelul meu in varsta de 4 ani a fost diagnosticat cu mononucleoza infectioasa. in urma febrei de 39-39,8 si ad ... vezi răspuns
Intreaba medicul pediatru ::Gradinite.com RSS Sfatul medicului Gradinite.com
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti