Noutăţi

Buna Vestire – expozitie de icoane pe sticla si concert coral

Buna Vestire – expozitie de icoane pe sticla si concert coral

30 Martie 2015

Ca in fiecare an, elevii Scolii Gimnaziale „Anastasia Popescu” si ai Gradinitelor „Arc-en-Ciel” au intampinat Buna Vestire cu o expozitie de icoane pe sticla, lucrate sub indrumarea d-nei profesoare Maria Roxana Cioata – artist plastic.
Expozitia de icoane a fost gazduita de Biserica Popa Nan si va putea fi vizitata timp de cateva zile la sediul nostru din str. Popa Nan nr. 47B, unde Corul „Sf. Elisabeta” al Scolii „Anastasia Popescu”.


 
Scoala Anastasia Popescu
27.03.2015 - Ziua Mondiala a Teatrului sarbatorita la Karin's Kids Academy

27.03.2015 - Ziua Mondiala a Teatrului sarbatorita la Karin's Kids Academy

30 Martie 2015

KARIN’S KIDS ACADEMY a sarbatorit azi, 27.03.2015 - Ziua Mondiala a Teatrului cu participarea actorilor din Trupa de Teatru "Clopotel". Copiii s-au imprietenit cu actorii, dar si cu papusile lor atat de indragite, urmarind cu mare atentie piesa de teatru " Gascanelul Nazdravan". 

Karins's Kids Academy
 Atelier Scoala Parintilor

Atelier Scoala Parintilor

20 Martie 2015

Miercuri, 25 martie, ora 17.00, la sediul Scolii Primare Butterfly  va avea loc  Atelierul Scoala Parintilor cu tema „Ce fel de parinte sunt?”

Felul in care parintele abordeaza relatia cu copilul este numit de specialisti stil parental sau stil de parenting. Modul in care interactionati cu copilul ii influenteaza comportamentul si ii formeaza  caracterul. Nu exista parinte perfect, dar putem fi parinti suficient de buni si le putem oferi copiilor cele necesare dezvoltarii lor sociale si emotionale. Fiti alaturi de noi la Scoala parintilor pentru a va identifica stilul de parenting si pentru a intelege implicatiile  acestuia asupra copilului dumneavoastra.

Va rugam sa confirmati participarea la numarul de telefon 0726642264 pana marti, 24 martie.

Scoala Primara Butterfly
Anunt angajare

Anunt angajare

19 Martie 2015

Gradinita Happy Kids angajeaza ingrijitoare. Cerinte: persoana calma, rabdatoare , careia sa-i placa sa lucreze cu copiii. Experienta intr-un post similar reprezinta un avantaj. Contact :  happykidsfloreasca@yahoo.com sau 0722 838 215.  

Gradinita Happy Kids
EuroKid cucereste spatiul

EuroKid cucereste spatiul

16 Martie 2015

„Kids on the Moon” Astazi, 16.03.2015, Grupele mijlocii „Albinutele” si „Strumfii” participa la EXPOZITIA INTERACTIVA „Copiii cuceresc spatiul”.

Cei mici se vor echipa in costume de astronaut si vor „calatori” pe Luna, vor vizita o baza spatiala, vor vedea cum arata o nava si un telescop spatial si vor afla numeroase informatii despre planete si alte corpuri ceresti.               
Gradinita Happy Kids angajeaza

Gradinita Happy Kids angajeaza

16 Martie 2015

1.- educatoare
Cerinte: studii de specialitate (minim lic.pedagogic), experienta in invatamantul privat sau de stat, buna cunoscatoare a limbii engleze si a psihologiei prescolarului.

2. - invatatoare
Cerinte : experienta minim patru ani , obligatoriu studii de specialitate, pasionata de lucrul cu copiii, preocupata de dezvoltarea profesionala, cunoscatoare a limbii engleze cel putin la un nivel mediu , abilitati de comunicare si organizare. Experienta in sistemul de invatamant privat constituie un avantaj.

Relatii la happykidsfloreasca@yahoo.com,  0722 838 215.  
Noutati

Noutati

13 Martie 2015

La Karin's Kids Academy, calatoria noastra in jurul lumii, pe care ne-am propus sa o parcurgem in decursul acestui an scolar, ne-a purtat azi, tocmai pana in tara faraonilor si a piramidelor – Egipt.
 invitatie la  circ

invitatie la circ

12 Martie 2015

Gradinita Eurokid in colaborare cu circul globus va invita joi, 19.03.2015, la spectacolul: “globus show”!


Gradinita Eurokid

La Karin's Kids Academy am sarbatorit Ziua Mamicilor

La Karin's Kids Academy am sarbatorit Ziua Mamicilor

05 Martie 2015

Unei singure fiinte din viata noastra ii datoram tot ceea ce avem si ceea ce suntem astazi. Ea ne-a dat nastere, ne-a crescut si ne-a invatat sa iubim. Nu exista cuvinte care sa o descrie. La multi ani tuturor mamicilor!  
Noutati Gradinita Butterfly

Noutati Gradinita Butterfly

03 Martie 2015

In aceasta saptamana, copiii de la Gradinita Butterfly, sarbatoresc ziua celei mai dragi fiinte de pe pamant, Ziua Mamei. Cu acest prilej, fluturasii, indrumati de doamnele educatoare si-au provocat mamicile la distractie. Acestia au pregatit cantece, ghicitori, concursuri distractive si multe alte surprize.
La multi ani mamelor, bunicilor, la multi ani tuturor celor care sarbatoresc pe 8 Martie ziua dragostei fara de margini.
  • luivac    cu ospen fetita mea de 11 ani a racit si face febra 38 grade.Mis-a recomandat ospen de 1500dar ea este in a 14-a zide tratament cu L ... vezi răspuns
Intreaba medicul pediatru ::Gradinite.com RSS Sfatul medicului Gradinite.com
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti