Noutăţi

Gradinite Happy Kids angajeaza Director Eductational

Gradinite Happy Kids angajeaza Director Eductational

24 Aprilie 2014

Gradinita Happy Kids, cu sediul Dorobanti-Floreasca, angajeaza director educational. Dorim sa se alature echipei noastre o persoana entuziasta, capabila sa conduca echipa de cadre didactice a gradinitei si a personalului auxiliar.
 
Alte atributii specifice postului:


 - planificarea activitatilor cabinetului metodic
 - promovarea serviciilor gradinitei catre parinti sau companii
 - initierea de proiecte care sa valorifice potentialul gradinitei si al personalului
 
Cerinte:


- studii de specialitate
- experienta: minim grad didactic II
- buna cunoscatoare a limbii engleze
- experienta intr-un post similar
- rabdatoare,calma,inventiva,spontana si cu initiativa 
 
Contact:
0722.838.215

 

 

 

Green Fair – calea catre un viitor mai verde, mai bun!

Green Fair – calea catre un viitor mai verde, mai bun!

18 Aprilie 2014

Acorns British Style Nursery va invita cu mic cu mare la un eveniment  verde dedicat intregii familii - Acorns Green Fair. Acesta se va desfasura intr-o gradina plina cu zambete si verdeata, in care parintii vor putea savura o limonada si face cumparaturi sanatoase, in timp ce copiii se vor putea bucura de spatiul generos de joaca. Targul va fi deschis joi, 17 aprilie 2014, intre orele 16-18, pe strada Popa Soare, numarul 63, sector 2, Bucuresti (Acorns British Style Nursery).  

 

Un mediu in care sa putem locui in viitor, oprirea deteriorarii planetei inainte de a fi prea tarziu se pot obtine doar prin unirea eforturilor. Acorns isi doreste ca problemele mediului inconjurator sa fie constientizate de un numar tot mai mare de oameni, iar acest fapt sa conduca la adoptarea unui stil de viata sustenabil si verde, astfel incat copiii sa se bucure de o Planeta verde.

 

In cadrul targului veti putea vedea si achizitiona obiecte decorative din materiale reciclate realizate de copii, veti putea cumpara jucarii din materiale naturale de la Oakadu, produse cosmetice BIO si organice de la Soap Mill, degusta legume sanatoase de la Cosul de Legume si puteti admira, proba si achizitiona bijuterii realizate de catre mamele din programele Touched Romania (Touched Collection).

 

Green Fair este modalitatea Acorns de a-i invata pe copii cum sa pastreze Pamantul curat si verde, dar mai ales cum sa protejeze mediul inconjurator consumand si utilizand produse sanatoase si ecologice, colectand selectiv si recicland.

Va asteptam cu drag, cu mic cu mare, la Acorns Green Fair! Impreuna facem primii pasi spre un viitor mai verde, mai bun.

 

Invitati speciali: Cosul de Legume, Soap Mill, Oakadu, Touched Romania

 

Green Fair este organizat in Acorns British Style Nursery, din Bucureşti si se va desfasura in data de 17 aprilie 2014, incepand cu ora 16:00, in Strada Popa Soare nr.63, sector 2 (zona Hala Traian, Foisorul de Foc).

 

Acorns British Style Nursery este prima organizatie din domeniul educatiei din Romania certificata Investor in People si a fost premiata cu Every Child Matters Standards Award.


Acorns este membru al Council of British International Schools, British Association for Early Childhood Education, National Literacy Trust (Marea Britanie),  National Children's Bureau (Marea Britanie), Early Years - the organization for young children (Irlanda de Nord) si membru afiliat British Romanian Chamber of Commerce. De asemenea, este afiliata la International British School of Bucharest si Cross Frontier Education.

 

Contact:
Acorns British Style Nursery
Strada Popa Soare nr.63, sector 2, Bucuresti
Tel: 0720 003 069
Web: www.acorns.ro

Program joi, 10.04.2014, in Gradinita EuroKid!

Program joi, 10.04.2014, in Gradinita EuroKid!

10 Aprilie 2014

A. Grupele Mari: Festival  de dans-sa stii mai multe, sa fii mai bun!Editia a-II-a

 

Detalii: 

Locatie: Sala Polivalenta
Sosire gradi: 08.30
Plecare gradi cu microbuzele proprii: 09.15
Intanire cu parintii---optional: 09.30
Intrare in concurs: 10.

B. Grupele Mica si Mijlocie:  Party in pijamale! 

 

Detalii: 

B. -scaunelele muzicale;
    -postasul;
    -ursul doarme;
    -masinile adormite 

*Materiale oferite de gradinita! 

*Dress code pijamale haioase!

 

 Eurokid

Cosite Urbane - atelier de rasfat si joaca pentru mame si fiicele lor!

Cosite Urbane - atelier de rasfat si joaca pentru mame si fiicele lor!

09 Aprilie 2014

Cositele impletite au revenit in trend in 2014, insa ele au o semnificatie mult mai adanca in traditia romaneasca. Tocmai de aceea BluParty invita mamele alaturi de fiicele lor duminica, 13 aprilie, in Duminica Floriilor, sa invete cum sa isi impleteasca parul la atelierul Cosite Urbane.

Irina Latis, insotita de fetita ei, va coordona doua ateliere de impletit parul la Atelierul de Creativitate de la Muzeul Taranului Roman, in intervalul 10.30-11.30 si 12.00-13.00. Mamele vor veni alaturi de fiice, iar pretul de intrare pentru amandoua este de 25 de lei.

Irina este initiatoarea proiectului Cosite Urbane. Alaturi de ea, mamele si fiicele vor invata sa isi faca una alteia impletituri cu nume de basm ca spic, coada de peste sau cascada. In acest timp vor afla semnificatia fiecarei cosite, precum si legatura dintre mama si fiica in traditia romaneasca.

Atelierul este potrivit pentru mamici si fetitele lor de 6-10 ani. Participarea se face in urma unei inscrieri pana joi, 10 aprilie, pe adresa marilu.romedea@bluparty.ro sau la numarul de telefon 0744.88.22.88. Mamele sunt rugate sa mentioneze in e-mail data nasterii fetitei, prenumele ei si intervalul orar pe care il prefera pentru atelier.

---

BluParty organizeaza de 9 ani petreceri pentru copii in Bucuresti. Serviciile oferite cuprind programe de animatie, spectacole si divertisment  pentru copii, accesorii pentru decorarea locatiilor de petrecere, echipamente pentru amenajarea spatiilor de joaca, ateliere de creatie.

 

Contact:
Marilu Romedea
Coordonator de Ateliere
T: 0744.88.22.88
E: marilu.romedea@bluparty.ro
W: www.bluparty.ro

“Saptamana Altfel” la Scoala Step by Step si Gradinita Bambi!

“Saptamana Altfel” la Scoala Step by Step si Gradinita Bambi!

09 Aprilie 2014

Bucuresti, 4 aprilie 2014 
 
Saptamana 7 -11 Aprilie va fi una speciala pentru copiii de la Gradinita Bambi si Scoala Step by Step care isi vor completa cunostintele dobandite cu experiente de neuitat, in cadrul progamului “Scoala Altfel”. Timp de 5 zile, copiii vor intalni specialisti din diverse domenii de activitate, obiectivul programului fiind acela de a le oferi repere pentru dezvoltarea lor.


Luni, 7 aprilie si marti, 8 aprilie, incepand cu ora 9:30, copiii de la Scoala Step by Step, fani ai formatiei Voltaj, vor avea ocazia unica sa cante si sa intregistreze un cantec in studioul lui Oliver Sterian - tobosarul trupei Voltaj - The CandyShop (Str. Agricultori nr. 93, sector 2, Bucuresti). La intalnirea cu copiii va veni si Calin Goia, vocalistul trupei. Copiii vor lua interviuri membrilor formatiei incercand sa afle cat mai multe lucruri despre cariera de muzician.


Dragostea copiilor pentru muzica o cultivam atat prin intalnirea cu membrii trupei Voltaj, cat si prin vizita grupelor mijlocii din Gradinita Bambi la Boem Club - unde se familiarizeaza si experimenteaza diferite instrumente muzicale sub indrumarea profesionistilor.


Constienti de importanta sportului pentru sanatate, in „Saptamana Altfel”, copiii prescolari vor participa la evenimente sportive si la activitati care speram ca vor deveni o obisnuinta in viata lor: meciuri de baschet in sali de sport sau antrenamente de aerobic in centre de fitness.
  

Si pentru ca ne preocupa toate artele, profitam de programul “Usi Deschise” al UNATC! Diferite grupe si clase de copii urmeaza sa viziteze studiourile de regie, de papusi - marionete, de scenografie, intrand in tainele artei teatrale si cinematografice. Pentru cei mai mici dintre copiii Gradinitei Bambi intalnirea cu spectacolul va fi chiar la ei acasa! Actorii Teatrului Ion Creanga vor veni cu decorurile si vor juca spectacolul /Seminte-Semi/.
 

Importanta lecturii o promovam atat prin vizitarea Editurii Mac Mac - prima editura 100% verde, dar si prin intalnirea cu specialisti in educatie media de la Active Watch.
 

Lumea jurnalismului isi deschide potile pentru prescolarii mari, dar mai ales pentru scolari in aceasta saptamana! Copiii vor vizita DigiTV, Digi24, Digi Sport si studiourile Europa FM, vor lua interviuri si vor experimenta mici inregistrari.
 

Deschiderea diverselor domenii de activitate catre copii reprezinta un aspect deosebit de important pentru dezvoltarea acestora. Tocmai de aceea le multumim tuturor celor care accepta sa primesca in vizita copiii gradinitei si ai scolii, explicandu-le povestea din spatele fiecari profesii.

Mai multe informatii pe www.gradinitabambi.ro si www.scoalastepbystep.ro ,
tel: 0744203828
   
    ********************************

Centrul pentru Educatie si Dezvoltare Profesionala (CEDP) este o organizatie neguvernamentala, membra a Soros Open Network, care dezvolta programe in domeniul educatiei.

 

Din 1994, CEDP este cunoscut ca promotor al Alternativei Educationale Step by Step, alternativa care se aplica in 40 de judete din Romania, in crese, gradinite si clase din invatamantul primar. 

 

Din 2000, CEDP a creat prima gradinita particulara care aplica metodologia alternativa Step by Step, un centru model de bune practici in ceea ce priveste educatia timpurie, Gradinita Bambi. http://www.bambistepbystep.ro      


 
Din 2005, ca o continuare a eforturilor de promovare a conceptului de educatie timpurie, CEDP completeaza spatiul educational si literar cu primul targ de carte pentru copii, Minilibri – spectacolul cartii pentru copii. http://www.minilibri.ro   

 

Din 2007, CEDP promoveaza cel mai inovativ program de educatie timpurie, FasTracKids. www.ftk.ro

 

Din 2012, CEDP a creat prima scoala particulara care aplica metodologia alternativa Step by Step. www.scoalastepbystep.ro

 

La Gradinita New Town Smart Steps (New Town Residence - Dristor) au reinceput inscrierile!

La Gradinita New Town Smart Steps (New Town Residence - Dristor) au reinceput inscrierile!

04 Aprilie 2014

Va asteptam dragi pitici, si mai mari si mai mici, sa intrati in lumea copilariei alaturi de noi! De asemenea, puteti urmari toata activitatea noastra si pe pagina:

https://www.facebook.com/GradinitaSmartSteps

 

Gradinita New Town Smart Steps

 

Acorns British Style Nursery isi deschide larg portile copiilor si parintilor exploratori si dornici de joaca, vineri, 4 aprilie, in intervalul orar 09:00-11:00!

Acorns British Style Nursery isi deschide larg portile copiilor si parintilor exploratori si dornici de joaca, vineri, 4 aprilie, in intervalul orar 09:00-11:00!

03 Aprilie 2014

Dragi parinti,

 

Participati la activitati, aflati detalii despre structura zilei, relatia educator-copil, program si activitati optionale si beneficiati, totodata, de o introducere in universul educatiei britanice.

Aceasta dimineata speciala este o metoda utila de a descoperi cum se lucreaza alaturi de copii, ce spatii le sunt destinate, ce rol are jocul in procesul de invatare si ce difera de la o grupa de varsta la alta.

 

Doriti sa participati alaturi de copilul dumneavoastra la acest eveniment?
Rezervarea locului se face in scris (pe adresa office@acorns.ro) sau telefonic (0788 418 186). Acorns British Style Nursery – Strada Popa Soare nr.63, sector 2, Bucuresti

 

Acorns British Style Nursery este prima organizatie din domeniul educatiei din Romania certificata Investor in People si a fost premiata cu Every Child Matters Standards Award.


Acorns este membru al Council of British International Schools, British Association for Early Childhood Education, National Literacy Trust (Marea Britanie), National Children's Bureau (Marea Britanie), Early Years - the organization for young children (Irlanda de Nord) si British Romanian Chamber of Commerce. De asemenea, este afiliata la International British School of Bucharest.

 

Va asteptam cu drag!

 

Acorns British Style Nursery

 

“Intamplarile hazlii ale Iepurasului de Paste” - spectacol/atelier pentru copiii de 1-6 ani!

“Intamplarile hazlii ale Iepurasului de Paste” - spectacol/atelier pentru copiii de 1-6 ani!

03 Aprilie 2014

Primul eveniment inedit in aer liber, din anul acesta, la Gradinita Miruna, are loc sambata, 5 aprilie, ora 11.00.


In curtea vesela si frumoasa, puteti afla, alaturi de MiniArtShow, cum putem sa-l ajutati pe Iepuras sa duca toate cadourile copiilor.


Iepurasul trece printr-o perioada mai ciudata. Cineva i-a furat vrajile si nu mai poate duce toate cadourile copiilor in ziua de Paste. Are mare nevoie de ajutor, iar cei care il pot ajuta sunt chiar copiii.


Alaturi de Alba ca Zapada, Minnie si Mickey Mouse, cei mici vor participa activ la atelierul cu tema pascala si vor gasi solutii ca sa-l ajute pe Iepuras.


La finalul atelierului toti copiii, inscrisi sau nu la institutia prescolara, vor picta figurine cu tematica pascala cu care iti vor putea impodobi camera de sarbatoare.


Taxa de participare se va plati la inceputul evenimentului si este de 50 de lei/copil+parinte, iar inscrierea se face pe baza de e-mail la adresa atelier@asociatiamiruna.ro. E-mailul trebuie sa contina: numele, prenumele si datele de contact ale parintelui, numele si varsta copilului.


Gradinita Miruna se afla localizata in apropiere de centrul Bucurestiului, la doar 5 min. de Piata Unirii sau Piata Universitatii, sectorul 2, str. Traian nr. 160, in incinta scolii nr. 85. Mai multe informatii puteti afla de pe site-ul www.asociatiamiruna.ro sau de pe pagina Facebook/GradinitaMiruna.

 

DmKids te invita sa construiesti o casa chiar de la gradinita!

DmKids te invita sa construiesti o casa chiar de la gradinita!

01 Aprilie 2014

Cine a zis ca trebuie sa te faci mare ca sa construiesti o casa? O poti face chiar de la gradinita. Va propunem jucarii de constructie din lemn de foarte buna calitate ce stimuleaza gandirea creativa, abilitati motrice fine, perceptia vizuala si tactila, asimilarea de concepte matematice si stiintifice, abilitati de comunicare prin implicarea mai multor copii sau a intregii familii in joc: se pot construi case, castele, masini, avioane, flori, etc.

Afla mai multe.

 

 

 

 

 

 

 

Gradinita Butterfly va asteapta la BUCHAREST SCHOOL Fest

Gradinita Butterfly va asteapta la BUCHAREST SCHOOL Fest

21 Martie 2014

Va asteptam cu drag sa aflati oferta noastra educationala si despre proiectele Butterfly la “BUCHAREST SCHOOL Fest”, ediția a II-a, cel mai important eveniment dedicat invatamantului privat, alternativ si multicultural bucurestean. Evenimentul se desfasoara in perioada 21-23 martie 2014, la Baneasa Shopping City, intrarea Grand Cosmos.

Gradinita Butterfly
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti