Noutăţi

Anunt angajare!

Anunt angajare!

20 Mai 2016

Gradinita Eurokid, sector 4, angajeaza:

www.gradintaeurokid.ro

       -          Educatoare calificata, cu studii de specialitate!

-          Invatatoare calificata, experienta se considera un plus!

-          Ingrijitoare cu experienta.

Mediu placut, echipa tanara, bonusuri.

 Cv la info@gradinitaeurokid.ro, detalii la tel.: 0731732734

 

Echipa de Mind Lab a Scolii Gimnaziale "Anastasia Popescu" a castigat a 8-a oara Olimpiada nationala!

Echipa de Mind Lab a Scolii Gimnaziale "Anastasia Popescu" a castigat a 8-a oara Olimpiada nationala!

17 Mai 2016

Echipa de Mind Lab a Scolii Gimnaziale "Anastasia Popescu" a castigat a 8-a oara Olimpiada nationala! Copiii nostri sunt campionii Romaniei la Mind Lab, un complex de jocuri de gandire si strategie! Felicitari echipei castigatoare: Luca Martinescu (cl. a III-a „Printul Radu”), Raluca Luzi (cl. a V-a „Printul Stefan”), Cristian Dragusanu (cl. a IV-a "Printul Constantin") si Alex Ciulcov (cl. a VI-a „Domnita Smaranda”)! Felicitări nemaipomenitei antenoare Ana Maria Gheorghiu! Echipa va participa, in curand, la Olimpiada Internationala de la Halkidiki!

In cei 9 ani de cand ansamblul de jocuri Mind Lab a fost implementat in tara noastra, echipa Scolii “Anastasia Popescu” a castigat intotdeauna Olimpiada regionala, de 8 ori Olimpiada Nationala iar in anul 2013 a obţinut titlul de vicecampioană mondială Mind Lab, la Olimpiada Internationala din Austria!

Copiii de la Karin's Kids Academy

Copiii de la Karin's Kids Academy

17 Mai 2016

Antoine de Saint-Exupery afirma ca ”dansul frumos se naste din setea de dans, iar setea de dans cere ca toti sa danseze, caci altfel nu ar mai fi sete, ci spectacol fara semnificatie”. Abordand aceasta tema - Dansul - copiiii de la Karin's Kids Academy au descoperit, pe parcursul saptamanii trecute, ca dansul inseamna emotie, curaj si expresivitate, gratie si frumusete! Voua va place sa dansati?! :)

Gradinita de Vara la gradinita Prietenii Mei!

Gradinita de Vara la gradinita Prietenii Mei!

06 Mai 2016

VACANTA DE VARA cu Gradinita Prietenii Mei!

Educatia nu intra in vacanta!

Conceptul de gradinita de vara nu este nou, insa la Gradinita Prietenii Mei vara este speciala, impletind distractia, relaxarea si educatia multidisciplinara intr-o incursiune inedita, toate in beneficiul copiilor nostri.

Gradinita cu program prelungit Prietenii Mei invita asadar toti copiii (fie ca sunt deja inscrisi la noi sau nu) sa facem un  OCOL IN JURUL LUMII IN 8 SAPTAMANI!      

Ce inseamna asta? In fiecare saptamana, prescolarii vor avea ocazia sa se familiarizeze cu harta lumii, sa cunoasca o alta tara a mapamondului, pornind de la cultura, traditii, obiceiuri specifice, muzica traditionala, gastronomie, flora si fauna etc. 

Iata asadar programul aventurii OCOL IN JURUL LUMII IN 8 SAPTAMANI:

27 iunie – 1 iulie Statele Unite ale Americii 

4  iulie – 9 iulie Franta 

11 iulie – 15 iulie   Spania 

18 iulie – 22 iulie Romania 

25 iulie – 29 iulie Italia 

1 august – 5 august China 

8 august – 12 august Laponia 

15 august – 19 august Grecia 

Indiferent de varianta de program -  scurt (900 – 1300) sau program lung (900 –  1700), fiecare zi din gradinita include:

- activitati educative, artistico-plastice, sportive si culturale, de divertisment si relaxare, jocuri in aer liber; 

- mic dejun, masa de fructe, masa de pranz (pentru program scurt); 

- mic dejun, masa de fructe, masa de pranz, gustarea de dupa amiaza (pentru program lung);

- asistenta medicala, supraveghere video, toate acestea conform unui ORAR ZILNIC bine stabilit. Fiecare zi a saptamanii propune copiilor noi informatii despre tara in care poposim impreuna. Luni vor afla despre asezarea geografica, drapelul si portul national, Marti vor invata despre salut si reguli de politete specifice, Miercuri Micii bucatari vor pregati si degusta mancaruri traditionale, Joi vor cunoaste flora si fauna regiunii, iar Vineri vor finaliza turul virtual cu vizionarea de filme, jocuri si concursuri.

Pe langa aceste activitati zilnice, se adauga o oferta variata de Cluburi, fie incluse in taxa (Origami – Hartia prinde viata,, Lego – Micul arhitect, Beauty Club – Clubul fetitelor cochete, Limba Engleza, Informatica – Smart Kid, Arts&Crafts), fie Cluburi programate la solicitarea parintilor si desfasurate dupa ora 1630 (Sport si sanatate: Gimnastica, Dans, Inot/Aquagym, Tenis, Actorie – The Little Star, Arta interpretativa etc.).

In perioada de vara, tarifele sunt saptamanale, iar copiii din aceeasi familie beneficiaza de reducere 10%. 

Perioada de inscriere la Programul OCOL IN JURUL LUMII IN 8 SAPTAMANI este 15 mai – 15 iunie (atat pentru copiii inscrisi la Gradinita Prietenii Mei, cat si pentru cei din afara ei),  si se adreseaza tuturor copiilor cu varsta cuprinsa intre 2 ani - 10 ani.  

Detalii suplimentare se regasesc in FISA DE INSCRIERE.

Si tu poti sa fii prietenul nostru! Vino sa petreci Vacanta de Vara cu Prietenii Mei!

 

Oferta last minute pentru inscrierea la clasa pregatitoare si clasa I

Oferta last minute pentru inscrierea la clasa pregatitoare si clasa I

06 Mai 2016

Inscrieri la scoala Questfield cu 100% discount la taxa de inregistrare. 

Oferim 100% discount din taxa de inregistrare daca te inscrii pana pe 31 mai, confirmand astfel locul incepand de acum sau din septembrie 2016. 

Va asteptam sa ne vizitati!

Pentru mai multe informatii ne gasiti la nr de tel: 0733 689 472 sau pe site:https://www.questfield.ro/inscrieri-scoala-questfield/

Mai multe informatii puteti gasi pe pagina de facebook:https://www.facebook.com/questfieldschool/?fref=ts


FUN-TASTIC KIDS by ABCDino

FUN-TASTIC KIDS by ABCDino

05 Mai 2016

Gradinita ABCDino a deschis o noua locatie in zona Dristor : FUN-TASTIC KIDS by ABCDino.

Aceeasi daruire si experienta de 10 ani langa copii, pentru copii.

Adresa: Str. I on Nedelcu, nr.13

                       Tel.: 0722.83.83.57

                                0725.929.616

                        www.fun-tastickids.ro


Anunt!

Anunt!

03 Mai 2016

Va anuntam ca incepand cu 3.05.2016, Gradinita EuroKid a deschis o noua grupa mini.Va invitam sa vizitati si sa accesati pagina Gradinitei EuroKid www.gradinitaeurokid.ro  si pagina de facebook   www.facebook.com/GradinitaEuroKid

Invitatie

Invitatie

26 Aprilie 2016

Gradinita Eurokid va invita sa accesati pagina Gradinitei EuroKid www.gradinitaeurokid.ro si pagina de facebook www.facebook.com/GradinitaEuroKid !!!

 

Echipa Scolii “Anastasia Popescu” a obtinut a 9-a oara locul I la Olimpiada de Mind Lab, faza regionala

Echipa Scolii “Anastasia Popescu” a obtinut a 9-a oara locul I la Olimpiada de Mind Lab, faza regionala

20 Aprilie 2016

Echipa de Mind Lab a Scolii Gimnaziale "Anastasia Popescu" a castigat a 9-a oara consecutiv competitia zonala si s-a calificat la faza nationala a Olimpiadei de Mind Lab! Echipa castigatoare este compusa, in acest an, din: Luca Martinescu (cl. a III-a „Printul Radu”), Raluca Luzi (cl. a V-a „Printul Stefan”), Cristian Dragusanu (cl. a IV-a "Printul Constantin") si Alex Ciulcov (cl. a VI-a „Domnita Smaranda”)! Urmeaza concursul national din 14 mai, care va avea loc, ca si faza regionala, la Hotel Crowne Plaza, Bucuresti.

Reamintim ca, în cei 9 ani de când ansamblul de jocuri Mind Lab (un complex de jocuri de strategia si gandire) a fost implementat în ţara noastră, echipa de Mind Lab a Scolii Gimnaziale “Anastasia Popescu” a câştigat întotdeauna Olimpiada regională, de 7 ori Olimpiada Naţională iar în anul 2013 a obţinut titlul de vicecampioană mondială Mind Lab, la Olimpiada Internaţionala din Austria! In toti cei 9 ani, echipele scolii au fost antrenate si conduse spre succes de prof. Ana Maria Gheorghiu, trainer Mind Lab ! 

Anunt angajare!

Anunt angajare!

20 Aprilie 2016

Gradinita Karin´s Kids Academy angajeaza sofer full time. Va rugam sa ne trimiteti CV-ul dvs. pe adresa office@karinkids.ro.T: 021 225.00.05
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti