Noutăţi

Locul I la Olimpiada de Mind Lab pentru echipa Scolii “Anastasia Popescu”

Locul I la Olimpiada de Mind Lab pentru echipa Scolii “Anastasia Popescu”

17 Aprilie 2015

Conform traditiei, Scoala Gimnaziala "Anastasia Popescu" a castigat din nou (a 8-a oara consecutiv!) locul I la Olimpiada Mind Lab, etapa regionala! Competitia a avut loc pe 7 aprilie la Hotel Marriott, si din cele 16 scoli participante, Scoala “Anastasia Popescu” a obtinut cel mai bun punctaj la sfarsitul celor 6 runde de joc. Echipa castigatoare este formata din: Luca Martinescu (cl. a II-a "Printul Radu"), Raluca Luzi (cl. a IV-a "Printul Stefan"), Radu Bodur si Alex Ciulcov (cl. a V-a "Domnita Smaranda")! Etapa nationala va avea loc pe 9 mai si tinem pumnii inca de pe-acum echipei noastre castigatoare !
In cei 8 ani de cand ansamblul de jocuri Mind Lab a fost implementat in tara noastra,  echipa de Mind Lab  a Scolii Gimnaziale “Anastasia Popescu” a castigat intotdeauna  Olimpiada de Mind Lab pe municipiu, de 6 ori consecutiv Olimpiada Nationala iar in anul 2013 a obtinut titlul de vicecampioana mondiala Mind Lab, la Olimpiada Internationala din Austria. In toti cei 8 ani de antrenamente si victorii, diversele echipe ale Scolii « Anastasia Popescu » au avut acelasi antrenor neobosit : dra prof. Ana-Maria Gheorghiu. Metoda Mind Lab este o abordare unica a dezvoltarii  inteligentei emotionale si a abilitatilor sociale cu ajutorul jocurilor de gandire.

Anunt angajare

Anunt angajare

17 Aprilie 2015

 Gradinita lui Matei, situata in zona Baneasa ,  angajeaza:
1. Educatoare
Cerinte: studii de specialitate, experienta in invatamantul privat sau de stat ; program 08:00 - 18:00
2. Asistenta medicala
Cerinte : spirit pozitiv , aspect fizic ingrijit , punctualitate
 
 
Relatii la: ioana.lupu@gradinitaluimatei.ro , 0748 288 899

Gradinita lui Matei
Anunt angajare

Anunt angajare

10 Aprilie 2015

 Gradinita lui Matei, situata in zona Baneasa ,  angajeaza:
Asistenta medicala : program lucru 08:00 - 14:00
Cerinte : spirit pozitiv , aspect fizic ingrijit , punctualitate
Detalii la numarul de telefon : 0748.288.899
CV la adresa de e-mail: ioana.lupu@gradinitaluimatei.ro

Gradinita lui Matei
Anunt angajare

Anunt angajare

08 Aprilie 2015

Gradinita lui Matei, situata in zona Baneasa,  angajeaza educatoare
Cerinte: studii de specialitate (minim lic.pedagogic), experienta in invatamantul privat sau de stat ; program 08:00 - 18:00 .
Relatii la: ioana.lupu@gradinitaluimatei.ro, 07488 288 899

Gradinita lui Matei
Anunt Gradinita Karin`s Kids Academy

Anunt Gradinita Karin`s Kids Academy

07 Aprilie 2015

Dragi copii, parinti, bunici, saptamana aceasta va asteptam sa ne faceti o vizita la Palatul Copiilor unde se desfasoara Targul de Gradinite! Suntem nerabdatori sa va intalnim si sa ne cunoastem!"

Gradinita Karin`s Kids Academy

Scoala altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun! la gradinita EuroKid

Scoala altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun! la gradinita EuroKid

03 Aprilie 2015

Saptamana 6– 10 aprilie 2015 va fi dedicata activitatilor educative extracurriculare si extrascolare, in cadrul programului numit „Scoala altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun!".
In aceasta saptamana nu se organizeaza cursuri conform orarului obisnuit al unitatii de invatamant, iar programul „Scoala altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun!" se va desfasura in conformitate cu un orar
special.
Aceasta saptamana va fi dedicata culturii diverselor tari.
 
Ne dorim ca prin joc, copiii sa inteleaga, ca lumea in care traiesc este plina de uimitoarea diversitate culturala. Sa invatam sa spunem: “Buna!”, “Multumesc!”, “La revedere!” in diferite limbi… “sa fim in doua locuri in acelasi timp…”. Stimularea cunoasterii si aprecierii pentru propria cultura si cultura altor tari.

Gradinita EuroKid
Buna Vestire – expozitie de icoane pe sticla si concert coral

Buna Vestire – expozitie de icoane pe sticla si concert coral

30 Martie 2015

Ca in fiecare an, elevii Scolii Gimnaziale „Anastasia Popescu” si ai Gradinitelor „Arc-en-Ciel” au intampinat Buna Vestire cu o expozitie de icoane pe sticla, lucrate sub indrumarea d-nei profesoare Maria Roxana Cioata – artist plastic.
Expozitia de icoane a fost gazduita de Biserica Popa Nan si va putea fi vizitata timp de cateva zile la sediul nostru din str. Popa Nan nr. 47B, unde Corul „Sf. Elisabeta” al Scolii „Anastasia Popescu”.


 
Scoala Anastasia Popescu
27.03.2015 - Ziua Mondiala a Teatrului sarbatorita la Karin's Kids Academy

27.03.2015 - Ziua Mondiala a Teatrului sarbatorita la Karin's Kids Academy

30 Martie 2015

KARIN’S KIDS ACADEMY a sarbatorit azi, 27.03.2015 - Ziua Mondiala a Teatrului cu participarea actorilor din Trupa de Teatru "Clopotel". Copiii s-au imprietenit cu actorii, dar si cu papusile lor atat de indragite, urmarind cu mare atentie piesa de teatru " Gascanelul Nazdravan". 

Karins's Kids Academy
 Atelier Scoala Parintilor

Atelier Scoala Parintilor

20 Martie 2015

Miercuri, 25 martie, ora 17.00, la sediul Scolii Primare Butterfly  va avea loc  Atelierul Scoala Parintilor cu tema „Ce fel de parinte sunt?”

Felul in care parintele abordeaza relatia cu copilul este numit de specialisti stil parental sau stil de parenting. Modul in care interactionati cu copilul ii influenteaza comportamentul si ii formeaza  caracterul. Nu exista parinte perfect, dar putem fi parinti suficient de buni si le putem oferi copiilor cele necesare dezvoltarii lor sociale si emotionale. Fiti alaturi de noi la Scoala parintilor pentru a va identifica stilul de parenting si pentru a intelege implicatiile  acestuia asupra copilului dumneavoastra.

Va rugam sa confirmati participarea la numarul de telefon 0726642264 pana marti, 24 martie.

Scoala Primara Butterfly
Anunt angajare

Anunt angajare

19 Martie 2015

Gradinita Happy Kids angajeaza ingrijitoare. Cerinte: persoana calma, rabdatoare , careia sa-i placa sa lucreze cu copiii. Experienta intr-un post similar reprezinta un avantaj. Contact :  happykidsfloreasca@yahoo.com sau 0722 838 215.  

Gradinita Happy Kids
  • fetita mea isi respinge mama dupa episodul "gradinita" Buna ziua, Am o fetita de 2 ani si 7 luni pe care am dat-o la o gradinita particulara in urma cu doua saptamani (16 martie). ... vezi răspuns
Intreaba medicul psiholog ::Gradinite.com RSS Sfatul medicului Gradinite.com
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti