Noutăţi

Copiii de la Karin's Kids Academy !

Copiii de la Karin's Kids Academy !

20 Septembrie 2016

Credem, cu tarie, ca metodele pentru care optam isi dovedesc eficienta in masura in care acestea sustin anumite calitati transformatoare, reprezinta calea prin care reusim sa determinam copiii sa gaseasca ei insisi parcursul pentru a-si cladi propria cunoastere. Emotia pe care copiii o exprima, in momentul in care studiaza un subiect, este convingatoare! :)
Copiii de la Karin's Kids Academy !

Copiii de la Karin's Kids Academy !

13 Septembrie 2016

Ca sa ne refacem tonusul, dupa o vacanta super cool, ne-am gandit sa incepem noul an scolar cu o serie de ... petreceri! Da, petreceri, pentru ca noi nu putem (si nici nu dorim) sa ne luam ramas bun de la vara ce tocmai a trecut. Asa ca, pana vara viitoare, promitem sa mentinem aceeasi atmosfera calda, indiferent de anotimpul care ne saluta! :)
Anunt angajare!

Anunt angajare!

10 August 2016

Gradinita Karin´s Kids Academy angajeaza educatoare calificata. Daca va considerati o persoana calda, entuziasta, orientata catre copil, va rugam sa ne trimiteti CV-ul dvs. pe adresa office@karinkids.ro.

Ultimele locuri la cresa si gradinita Questfield!

Ultimele locuri la cresa si gradinita Questfield!

08 August 2016

      50% discount, fara taxa de admitere.

Ultimele locuri la cresa si gradinita Questfield!

Inscrieri pentru septembrie 2016, pentru copii intre 14 luni si 6 ani.

Questfield este una dintre top 10 institutii educationale internationale din Bucuresti, care, incepand cu 2003, se ghideaza dupa principiile curriculumului britanic, fiind in acelasi timp acreditata de Ministerul Educatiei si Cercetarii din Romania.

 Questfield cuprinde o cresa, o gradinita, o scoala primara si o scoala de vara. 

Pentru mai multe detalii și înscrieri aici - https://www.questfield.ro/inscrieri-cresa-gradinita/

Anunt angajare!

Anunt angajare!

08 August 2016

"Gradinita Happy Kids angajeaza pentru anul școlar 2016-2017”

1.Educatoare 

Cerinte: studii de specialitate (minim lic.pedagogic), experienta in

invatamantul privat sau de stat, buna cunoscatoare a limbii

engleze si a psihologiei prescolarului;

2. Invatatoare

Cerinte : experienta minim patru ani , obligatoriu studii de specialitate, pasionata de lucrul cu copiii, preocupata de dezvoltarea profesionala, cunoscatoare a limbii engleze cel putin la un nivel mediu , abilitati de comunicare si organizare. Experienta in sistemul de invatamant privat constituie un avantaj.

3.Director educativ

Cerințe:studii de specialitate, minim grad didactic II, experiența intr-un post similar,buna cunoscătoare a limbii engleze,abilitați manageriale.

 

Relatii la : happykidsfloreasca@yahoo.com

0722 838 215

Opera Comica pentru Copii reprezinta Romania la Festivalul International de Teatru pentru Copii din Beijing

Opera Comica pentru Copii reprezinta Romania la Festivalul International de Teatru pentru Copii din Beijing

02 August 2016

n perioada 3–10 august, Opera Comica pentru Copii participa cu baletul “Cenusareasa” la cea de-a VI-a editie a Festivalului International de Teatru pentru Copii, organizat de Teatrul National pentru Copii din Beijing.

Festivalul este unul dintre cele mai importante evenimente pentru copii organizate in China si reuneste anual artisti de pe patru continente, sub sloganul "Light Children's Heart and Shape the Future - Colorful Chinese Dream" (Lumineaza Inima Copiilor si Modeleaza Viitorul - Vis Chinez Colorat). Editia din acest an a debutat pe 8 iulie, in Beijing, festivalul extinzandu-se, pana pe 25 august, si in regiunile Jinan, Chengdu si Ningbo. In cele sapte saptamani de eveniment sunt programate 215 reprezentatii ale celor 46 de spectacole din festival, sustinute de 25 de teatre de pe mapamond.

 

Spectacolul pe care il prezinta Opera Comica pentru Copii este unul dintre cele mai apreciate balete din repertoriu, semnat de cunoscuta prim-balerina si coregrafa Corina Dumitrescu. Din distributia celor trei reprezentatii programate in festival fac parte: Theodora Munteanu / Andreea Valean (Cenusareasa), Andrei Ardeleanu (Printul), Mihai Pricope (Mama vitrega), Sabina Chirila si Oana Valceanu (Surorile vitrege), Daniel Manea (Profesorul de dans), Dragos Andruta / Raul Oprea (Ministrul), Mircea Ionita si Ionut Picincu (Soriceii) si Andreea Soare (Zana cea buna).

 

“Valoarea colectivului si unicitatea sa internationala au purtat Opera Comica pentru Copii pe patru continente. Peste tot, artistii romani sunt intampinati cu admiratie si caldura. Iata-ne acum in fata unei noi provocari. A evolua pe scena Teatrului National pentru Copii din China constituie inca o borna in dezvoltarea noastra mereu ascendenta, o recunoastere a ceea ce suntem si o promisiune pentru ceea ce vom deveni. China, aceasta tara cat un continent, cu milenara sa traditie culturala, acorda o mare atentie sadirii frumosului in randul tinerei generatii. Mii de spectacole si concerte creeaza un climat de efervescenta si emulatie. Iata contextul in care artistii romani vor evolua si, sunt sigura, isi vor demonstra valoarea. Aceasta va fi <> noastra.”, a declarat Dr. Felicia Filip, managerul institutiei.

 

Opera Comica pentru Copii este o institutie publica de cultura aflata in subordinea Consiliului General al Municipiului Bucuresti. Unica in lume prin segmentul de public caruia i se adreseaza, Opera Comica pentru Copii a reusit pana in prezent performanta de a castiga 70 de premii nationale si internationale la festivalurile de profil. Cu peste 70 de titluri de opera, opereta, musical si balet in repertoriu, institutia sustine anual peste 230 de reprezentatii atat la sediu, cat si in turneele nationale si internationale pe care le desfasoara.

 


Anunt angajare!

Anunt angajare!

27 Iulie 2016

Gradinita particulara ABCDino, sector 3, angajeaza ingrijitoare copii. Relatii la  tel: 0725929616

http://www.abcdino.ro

Gradinita EuroKid

Gradinita EuroKid

27 Iulie 2016

Gradinita, After School si Before School EUROKID, sector 4, Bucuresti, anunta ultimele locuri disponibile pentru anul scolar 2016 – 2017!

Va asteptam la vizionare pentru cele 3 sedii: str Alunisului, nr. 125; str. Alunisului, nr. 159, str. Alunisului, nr. 118!

Detalii la tel: 0731.732.734 / 0731.732.735

 

Anunt angajare!

Anunt angajare!

22 Iulie 2016

Grădiniţa Karin's Kids Academy angajează educatoare calificate, cu experiență în domeniul educației, studiile superioare reprezentând un avantaj. Ne dorim ca potenţialii candidaţi să deţină competențe organizaționale și de comunicare, flexibilitate pentru a reuși într-un mediu dinamic. 

Oferim oportunitatea de a lucra alături de oameni entuziaşti, o atmosferă de lucru proactivă, resurse educaționale care inspiră, susțin creativitatea.

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV-ul la adresa de e-mail: office@karinkids.ro sau să ne contacteze la numerele de telefon 021 225 0005, 0764 078 940.

Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti