Noutăţi

Anunt angajare

Anunt angajare

27 Iulie 2015

Gradinita Bel Sorriso, cu sediul in Voluntari, str. Erou Mircea Marinescu, nr. 45, angajeaza educatoare pentru anul scolar 2015-2016. Asteptam CV la adresa de e-mail: gradinitabelsorriso@yahoo.com

Gradinita Bel Sorriso
 Zilele Portilor Deschise la Gradinita Springfield

Zilele Portilor Deschise la Gradinita Springfield

24 Iulie 2015

In perioada 27 iulie- 7 august, gradinita Springfield va invita la Zilele Portilor Deschise, prilej cu care puteti afla detalii legate de programa, inscrieri, taxe si oferte speciale, activitati educationale si extracurriculare si multe alte informatii utile si interesante.
Pentru anul scolar 2015-2016, locurile disponibile sunt:
-    2-3 ani- 8 locuri
-    3-4 ani- 6 locuri

Va asteptam!
 
Gradinita Springfield 
Anunt

Anunt

24 Iulie 2015

Gradinita Karin's Kids Academy angajeaza sofer cu experienta. Asteptam cv-ul tau pe adresa office@karinkids.ro.

Gradinita Karin's Kids Academy

Va asteptam la Arc-en-Ciel Estival, Scoala si Gradinita de Vara!

Va asteptam la Arc-en-Ciel Estival, Scoala si Gradinita de Vara!

22 Iulie 2015

Cea mai creativ-distractiv-educativa Scoala si Gradinita de Vara ii invita pe cei mici la joaca, voie buna si explorari  stiintifice, lingvistice, culturale si chiar culinare, in sediile din str. Mitropolit Andrei Șaguna, nr. 46 A (sector 1 - zona Parc Bazilescu) şi, respectiv,  Ion Heliade Radulescu nr. 18 (sector 2 - zona Bucur-Obor). Copiii pot alege dintre cele 15 cluburi si ateliere gandite pentru fiecare grupa de varsta, sau se pot inscrie la programul educational compact.
In fiecare saptamana este programata o excursie in Bucuresti sau in apropiere, iar vinerea, o calatorie in locuri importante si interesante din tara.

Programele sunt diferentiate pe categorii de varsta:

- pentru prescolari (de la 2 la 6 ani), este un timp minunat de adaptare alaturi de noii prieteni, ori de reintalnire cu colegii de grupa, in programe pline de creativitate si dinamism;
- scolarii au posibilitatea sa isi efectueze in mod agreabil TEMELE DE VACANTA si sa participe la proiecte si experimente atractive;
- elevilor mari le sunt dedicate ore de pregatire la limba româna, la matematica si la limbile straine, cluburile de dans, de arta dramatica si de Mind Lab;
- liceenilor si studentilor le propunem participarea la activitati de benevolat care sa le ofere  valorizare si incredere in puterea lor de a fi responsabili.
Diplomele de voluntariat si cele de participare  vor fi oferite la incheierea fiecarui modul in parte, pe 24 iulie si pe 21 august.
Inscrierile se primesc la sediile sus-mentionate, la telefon 0725 525 593, 021 252 23 87, 0723 224 247, sau la adresa de mail  fundatia@sfmaria.ro.

Scoala Gimnaziala "Anastasia Popescu"
Gradinitele "Arc-en-Ciel"

Acreditate de Ministerul Educatiei
Asociate UNESCO
Sector 2:
Str. Traian nr. 160
Str. Popa Nan nr. 47B
tel.: 021 252 46 65
Str. I.H.Radulescu nr. 18
tel.: 021 252 23 87
fax: 021 252 70 82
Sector 1:
Str. Mitropolit Andrei Saguna nr. 46 A
Str. Piatra Morii nr. 18
tel.: 0725 525 593
Seminar Little Learners

Seminar Little Learners

22 Iulie 2015

De cate ori v-ati intrebat “de ce se comporta copilul meu ASA”?
Exista o legatura puternica intre ceea ce simt copiii si modul in care se comporta.
Copiii au nevoie de incurajare, trebuie sa simta ca “ Apartin”, ca sunt iubiti, ca sentimentele le sunt acceptate!
Vom vorbi despre comportament si vom intelege ca intregul comportament este orientat spre SCOP.
Va asteptam sa devenim parteneri pentru o educatie “altfel” la Seminarul de Parenting coordonat de psiholog Robert Alexandrescu.
Va provocam sa acceptati invitatia  pentru a completa puzzle-ul comportamental , vineri, 31 iulie, incepand cu ora 19.00.
Sunt invitati parintii, actuali si viitori, educatori si invatatori si toti cei impicati in educatia durabila a copiilor nostri si in viitor.
Locurile sunt limitate.
Pentru rezervari, va rugam sa  efectuati plata in contul: RO22BRDE441SV80589714410. Tariful de participare este de 50 lei/parinte, 75 lei/cuplu.
Informatii suplimentare: Gradinita Little Learners, 0726.321.807
Gradinita Happy Kids angajeaza pentru anul scolar 2015-2016 :

Gradinita Happy Kids angajeaza pentru anul scolar 2015-2016 :

17 Iulie 2015

1.- educatoare
Cerinte: studii de specialitate (minim liceu pedagogic), experienta in invatamantul privat sau de stat, buna cunoscatoare a limbii
engleze si a psihologiei prescolarului.
2.-director educativ
Cerinte:studii de specialitate, minim grad didactic II, experienta intr-un post similar, buna cunoscatoare a limbii engleze,abilitați manageriale.
3. - profesor de limba Engleza
Cerinte: studii de specialitate, experienta in lucrul cu prescolarii si scolarii mici.


Gradinita Happy Kids
Te asteptam in Echipa Karin's Kids Academy!

Te asteptam in Echipa Karin's Kids Academy!

15 Iulie 2015

Daca te consideri o persoana calda, prietenoasa, cu mult entuziasm, orientata catre copil, te asteptam sa te alaturi Echipei Karin’s Kids Academy.  Un criteriu foarte important este acela de a avea studii in domeniu sau sa fiti in curs de calificare. Asteptam cv-ul tau pe adresa office@karinkids.ro.

Gradinita Karin's Kids Academy
Program distractiv de vara la gradinita Karin's Kids Academy

Program distractiv de vara la gradinita Karin's Kids Academy

14 Iulie 2015

Pentru vara anului 2015, Gradinita Karin's Kids Academy propune copiilor un program distractiv, interactiv, dar si cat se poate de util.
Vom profita vara aceasta de varsta ”micului curios” si vom explora universul meseriilor, vom observa ca toate sunt frumoase, daca sunt facute cu responsabilitate, pentru ca aduc multiple beneficii.
Atelierele de vara puse la dispozitie vor fi structurate pe urmatoarele sectiuni: Art & Design, Dance, Drama, Music, Science, toate avand ca tema centrala ”Meseriile”. Vom fi sportivi, ne vom antrena superputerile, vom intra in rolul unor medici nutritionisti si ne vom prepara niste retete "miraculoase", vom fi redactori si vom da viata unor benzi desenate, ne vom exersa aptitudinile de actori, pictori, pompieri, astronauti ori biologi. Toate acestea vor avea la baza predarea bilingva (romana – engleza), desfasurandu-se zilnic cursuri de limba engleza.
Si asta nu este tot: pentru ca am promis un program distractiv, vara aceasta oferim copiilor un Club de Tenis de camp, fiind sustinut de catre un antrenor specializat in initierea copiilor in tenis.

Va asteptam cu drag sa ne distram impreuna!

Gradinita Karin's Kids Academy
Gradinita Butterfly cauta coleg!

Gradinita Butterfly cauta coleg!

14 Iulie 2015

Daca vrei sa faci parte dintr-o echipa tanara, creativa, vesela si dedicata, daca iti place sa-ti dai frau liber imaginatiei, sa te joci, sa faci lucrurile cu pasiune te vrem in echipa noastra! E important sa ai studii in domeniu. Ne gasesti la baneasa@gradinitabutterfly.ro / 0785 274 300 Aida Matache.


Gradinita Butterfly
„Arc-en-Ciel Estival 2015- Scoala si Gradinita de Vara” va asteapta!

„Arc-en-Ciel Estival 2015- Scoala si Gradinita de Vara” va asteapta!

10 Iulie 2015

Calitatea mediului educational – garantia educatiei de calitate!
 
Dragi copii si dragi parinti,
 
Arc-en-Ciel Estival 2015  - Scoala si Gradinita de Vara,  cu sedii in sectorul 1 – str. Mitropolit Andrei Saguna nr.46 A  si in sectorul 2 -  str. Ion Heliade Radulescu nr. 18, ii asteapta pe prescolarii si pe scolarii care isi doresc  zile de vacanta active si amuzante cu ateliere si cluburi desfasurate in aer liber, excursii in Bucuresti si in tara, concursuri si carnavaluri pline de surprize! Puteti opta pentru anumite cluburi si ateliere, sau pentru un program educational compact.
Ca si in anii anteriori,  parintii pot sa participe alaturi de copii la toate activitatile.
 
Programul compact, precum si Cluburile si Atelierele sunt organizate in doua module a cate 4 saptamani:

Modulul I:  29.06 – 24.07  (4 saptamani)
Modulul II: 27.07 – 21.08  (4 saptamani)
Fiecare modul se va incheia cu un concurs, spectacol sau expozitie, valorizand toate activitatile, iar revista “Arc-en-Ciel Estival” va cuprinde cele mai inspirate articole de la Clubul de Jurnalism; fotografiile din vacanta vor putea participa la editia a IV-a a concursului Poz(n)e de Vacanta, care se va desfasura in a doua saptamana a lunii octombrie.
 
A. Copiii pot alege una sau mai multe activitati din cele propuse de noi, in Programul Educational Optional (PEO):
 • Clubul micului Globe-Trotter – cu sectiuni pentru engleza, franceza si germana, atat pentru incepatori, cat si pentru avansati, in cadrul caruia copiii pot sa se imprieteneasca cu limbile straine, cu elemente de cultura si civilizatie specifice, sau sa se perfectioneze, in vederea sustinerii unor teste de limba si comunicare. Orele sunt conduse de profesori de specialitate cu rezultate notabile in pregatirea elevilor lor;
 • Ore de Tenis si Inot (sectorul 2) – pentru incepatori si avansati;
 • Atelierul de Teatru si Atelierul de povesti sustinute de actori si pedagogi, desfasurate in limba romana si in limbi straine;
 • Atelierul de Arte Plastice si tehnologii: desen, pictura (inclusiv icoane), modelaj – ceramica, origami, quilling etc;
 • Clubul Pro Humanitas – literatura, istorie, religie;
 • Clubul Stie Tot – in care stiintele naturii, fizica si chimia isi vor dezvalui tainele;
 • Clubul de Jurnalism – incluzand cursuri de scriere creativa, de fotografie si Proiectul pentru protectia animalelor « Prietenii de langa noi »: animale in povesti si alte artele vizuale;
 • Atelier de arta culinara si alimentatie sanatoasa
 • Academia Parintilor (Pre)Ocupati -  care isi continua activitatea si in Scoala de Vara;
 • Ore pentru pregatirea temelor de vacanta, adresate copiilor din clasele primare si cursuri de matematica si de limba romana, pentru elevii claselor gimnaziale.


B. Pentru copiii mici si mari am prevazut si un Program Educational Compact (PEC)
Programul Educational Compact se desfasoara in mai multe variante orare si cuprinde: ore de limba romana/dezvoltarea vorbirii, limbi straine - franceza, engleza, germana, religie, educatie plastica, educatie muzicala, educatie fizica, educatie ecologica, abilitati practice/educatie tehnologica, ora povestilor, activitati matematice – matematicianul istet, dar si ore dedicate disciplinelor scolare si atat de indragitelor teme de vacanta!
Continuturile sunt abordate permanent prin joc si metode inovative, ceea ce faciliteaza aprofundarea cunostintelor, permite integrarea in grup si il ajuta pe copil sa devina autonom, creativ si comunicativ.
 
In fiecare zi de vineri, pe parcursul celor 8 saptamani, este organizata cate o excursie tematica.

Inscrierile se pot face zilnic, in intervalul orar 09.00 – 17.00, pe adresa de mail fundatia@sfmaria.ro sau la urmatoarele numere de telefon:
 • Pentru sectorul 1 – str. Mitropolit Andrei Saguna nr.46 A, la telefon 0725 979 934 sau 0725 525 593
 • Pentru sectorul 2 -  str. Ion Heliade Radulescu nr. 18, la tel. 021 252 23 87, 0723 224 247 sau  0722 805 777

 
 • luivac  cu ospen fetita mea de 11 ani a racit si face febra 38 grade.Mis-a recomandat ospen de 1500dar ea este in a 14-a zide tratament cu L ... vezi răspuns
Intreaba medicul pediatru ::Gradinite.com RSS Sfatul medicului Gradinite.com
Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti