Noutăţi

Gradinita si After school Happy Kids angajeaza pentru anul școlar 2017-2018

Gradinita si After school Happy Kids angajeaza pentru anul școlar 2017-2018

30 August 2017

1. Educatoare 


Cerinte: studii de specialitate (minim lic.pedagogic), experienta in invatamantul privat sau de stat constituie un avantaj , buna cunoscatoare a limbii engleze si a psihologiei prescolarului.

2. Invatatoare


Cerinte : experienta minim doi ani (constituie un avantaj ),obligatoriu studii de specialitate, pasionata de lucrul cu copiii, preocupata de dezvoltarea profesionala, cunoscatoare a limbii engleze cel putin la un nivel mediu , abilitati de comunicare si organizare. Experienta in sistemul de invatamant privat constituie un avantaj.

 

3. Ingrijitoare

 

Cerinte : persoana afectuoasa , dornica sa lucreze cu copiii , calma ,curata, ordonata, atenta la detalii. Experienta intr-un post similar constituie un avantaj.

 

Contact : office@happy-kids.ro

                0722 838 215

 Gradinita Karin's Kids Academy

Gradinita Karin's Kids Academy

16 Ianuarie 2017

Incurajam copiii sa exerseze diverse deprinderi, demonstrandu-le, initial, pasii necesari. Avand timpul de lucru corespunzator pentru a exersa si pentru a face propriile greseli, copiii reusesc sa capete stima de sine, incredere in fortele proprii :)

Gradinita Karin's Kids Academy
Copiii de la Karin's Kids Academy!

Copiii de la Karin's Kids Academy!

07 Decembrie 2016

Invatam sa lucram impreuna cu ceilalti, nu doar alaturi de ei. Dobandim mai multa incredere in noi, iar discutiile in grup ne si ajuta sa fixam cunostintele noi, sa le prelucram :)
Copiii de la Karin's Kids Academy !

Copiii de la Karin's Kids Academy !

22 Noiembrie 2016

Acordam un interes deosebit finalitatilor proiectelor noastre, concretizate - de cele mai multe ori - printr-o vizita tematica, realizarea unui poster, afis, expozitii etc. Progresul si achizitiile inregistrate pe parcursul derularii proiectului devin, asadar, vizibile in atitudinile, comportamentele, deprinderile, cunostintele insusite si reflectate in actiunile noastre :)
Copiii de la Karin's Kids Academy !

Copiii de la Karin's Kids Academy !

14 Noiembrie 2016

Pentru ca suntem curiosi in legatura cu lumea in care traim, ne dorim ca cercetarea sa nu fie rezervata decat oamenilor de stiinta. Suntem norocosi pentru ca avem sansa sa intram in rolul acestora si sa ne si asumam al lor rol :)
 
Copiii de la Karin's Kids Academy !

Copiii de la Karin's Kids Academy !

08 Noiembrie 2016

Ce oare ne poate oferi o intalnire relaxanta si captivanta in mijlocul naturii? Pe langa plusul de energie incontestabil, ne intoarcem, in sala de grupa, cu o multime de materiale naturale, ce - ulterior - vor deveni instrumente reale ale invatarii si descoperirii :)

Copiii Gradinitei EuroKid

Copiii Gradinitei EuroKid

05 Noiembrie 2016

Copiii Gradinitei EuroKid au participat la Petrecerea tematica: Autumn JOY!

Suntem incantati sa va aratam ce costume am purtat, ce frumos am pictat si ce jocuri am jucat!

Va invitam sa accesati pagina Gradinitei EuroKid www.gradinitaeurokid.ro si pagina de facebook www.facebook.com/GradinitaEuroKid , abia asteptam sa ne cunoastem!!!

Copiii de la Karin's Kids Academy !

Copiii de la Karin's Kids Academy !

31 Octombrie 2016

Il promovam zi de zi si - cu toate astea - ne dorim mai mult! Asa ca ne propunem ca - o data pe luna - sa descoperim si alte ramuri ale Sportului, convinsi fiind de importanta acestuia pentru sanatatea noastra. Luna aceasta am savurat din plin beneficiile echitatiei! :)
Gradinita EuroKid

Gradinita EuroKid

28 Octombrie 2016

Stimati pariniti, dupa cum v-am obisnuit deja, cautam orice prilej pentru a ne distra impreuna cu stengarii EuroKid,  deci ne pregatim sa petrecem de Halloween ca-n povesti,  adica nu o singura zi, ci o saptamana: 31.10 – 04.11.2016!

Prin urmare,

Saptamana viitoare, toata saptamana, vom avea  Petrecere tematica: AUTUMN JOY!

Detalii petrecere:

·        Parada costumelor

·        Dans si voie buna

·        Jocuri distractive: “Cursa cartofilor”, “Fursecul buclucas”, “Oala    vrajitoarei”, “Sperietoarea”, “Supa de dovlecei”

·        Maini pricepute: pictura cu furculita: “Ariciul”, “Leul”, “Ursul”

·        Micii gospodari: “Punem muraturi”

·        Teatru in gradi: “Greierele si furnica”

·        Petrecere tematica

  Cost: achitat de Gradinita Eurokid!

NOTA: Cine doreste si poate contribui cu elemente specifice acestei sarbatori (paianjeni, dovleci, frunze si alte asemenea obiecte) este binevenit! 

Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti