Muzee şi programe la muzee

Copiii se minunează de tot ce văd, fiecare obiect este o experienţă ce îi umple şi îi transformă. Verifică programele muzeelor şi deschide pentru el încă o uşă spre lume.

 • Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa
  Muzeul este localizat in Sos. Kiseleff nr. 1, sector 1 si este deschis vizitatorilor dupa urmatorul program: de Miercuri pana Duminica intre orele 10:00 si 18:00.
 • Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti
  Muzeul este situat in Sos. Kiseleff nr. 28-30, sector 1. Expozitia in aer liber poate fi vizitata de luni pana Duminica intre orele 9:00-17:00, iar sala de expozitii "Gheorghe Focsa" de miercuri pana duminica intre orele 9:00-17:00. • Muzeul National de Istorie a Romaniei
  Muzeul este situat pe Calea Victoriei, nr. 12, ocupa 8.000 de mp si reuneste in cca. 60 de sali exponate deosebit de valoroase. Programul de vizitare este de Marti pana Duminica intre orele 10:00 - 18:00 (vara) si 9:00 - 17:00 (iarna).
 • Muzeul Taranului Roman
  Situat intr-o cladire monument istoric din Soseaua Kiseleff nr. 3, Sector 1, Muzeul Taranului Roman se inscrie in familia europeana a Muzeelor de Arte si Traditii Populare si pune la dispozitia vizitatorilor sai colectii de obiecte deosebit de bogate.
 • Observatorul Astronomic Amiral Vasile Urseanu
  Observatorul Astronomic Municipal, situat pe Bulevardul Lascar Catargiu nr. 21, este o institutie muzeistica de cultura stiintifica destinata popularizarii astronomiei.
 • Muzeul National de Arta al Romaniei
  Muzeul National de Arta al Romaniei, situat pe Calea Victoriei, nr. 49 - 53, dezvaluie secretele artei prin povesti reale si imaginare pe intelesul fiecaruia, pentru un public divers. Tineri, copii, parinti, bunici din Bucuresti si din restul tarii sunt invitati sa intre intr-un dialog cu operele de arta gazduite de muzeu prin programele si materialele educative propuse.
 • Muzeul National de Geologie
  Amenajat in cladirea istorica a Institutului Geologic al Romaniei (1906), Muzeul National de Geologie a fost deschis publicului in anul 1990. Depozitarul unui patrimoniu de peste 80.000 de esantioane de minerale, roci si fosile, muzeul este organizat ca o carte, ce ilustreaza domeniile principale ale geologiei.

Programe la muzee

Articole copii Gradinite.comRSS Articole Gradinite.com


Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti