Atelierul de muzica si creativitate Mozartinno

Pe urmele lui George Enescu, curs de maiestrie Mozartinno® – pian si aventura

Cursul de maiestrie Mozartinno® – pian si aventura este o combinatie inedita de cursuri intensive de pian, istoria si teoria muzicii, cu momente speciale de explorare a naturii. Editia din acest an se va desfasura in perioada 21–27 iunie 2015 si va fi gazduita intr-un minunat parc dendrologic, la Muzeul National George Enescu – Sectia "Dumitru si Alice Rosetti Tescanu – George Enescu", din localitatea Tescani, jud. Bacau. Aceasta locatie are o semnificatie culturala aparte: aici a definitivat George Enescu opera Oedip, pe care a dedicat-o sotiei sale Maruca Cantacuzino.

Cea de a patra editie a Cursului de maiestrie Mozartinno® – pian si aventura ii asteapta pe copii cu seri de film cu tematica muzicala, concursuri ce imbina muzica si aventura, drumetii montane, cursuri intensive de pian, precum si mini-proiectul „Dada pe intelesul copiilor”. Editia din acest an se desfasoara cu sprijinul Muzeului National George Enescu.

Primul curs de maiestrie Mozartinno® s-a desfasurat la Breaza, in iulie 2012, urmat de doua editii consecutive la Zarnesti, in iulie 2013 si iulie 2014. Dintre momentele deosebite ale editiilor precedente amintim Concertul de la Biserica Evanghelica din Vulcan (iulie 2014), precum si Concertul din Pestera Valea Cetatii din Rasnov (iulie 2013).

Pentru perioada iulie-august 2015, Atelierul de muzica si creativitate Mozartinno® a pregatit si cursuri de vara la sediul din Bucuresti: cursuri intensive de pian, chitara, istoria si teoria muzicii, ateliere complexe de dezvoltare a personalitatii prin imbinarea mai multor arte (muzica, arte plastice, miscare).

Mozartinno® este un atelier de creatie inovator, care isi propune dezvoltarea creativitatii si personalitatii prin muzica, in special la copii, intr-un mediu fara constrangeri.
In afara de cursurile pentru copii, Atelierul de muzica si creativitate Mozartinno®  a creat programe adaptate pentru toate varstele si toate gusturile.
Cei interesati vor gasi mai multe detalii pe www.mozartinno.ro

                      
Str. Petre Cretu nr. 28, sect.1, Bucuresti
 
Persoana de contact: Ana-Maria Costea – General Manager
Mob: 0726.26.89.72
E-mail: ateliermozartninno@gmail.com

Galerie foto

Atelierul de muzica si creativitate Mozartinno
 • Atelierul de muzica si creativitate Mozartinno    - imaginea 1
 • Atelierul de muzica si creativitate Mozartinno    - imaginea 2
 • Atelierul de muzica si creativitate Mozartinno    - imaginea 3
 • Atelierul de muzica si creativitate Mozartinno    - imaginea 4
 • Atelierul de muzica si creativitate Mozartinno    - imaginea 5

Aboneaza-te la newsletterul Gradinite.com pentru a fi la curent saptamanal cu cele mai importante evenimente pentru copii. Click aici

Articole copii Gradinite.comRSS Articole Gradinite.com


Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti