Curatenie egal sanatate

Curatenie egal sanatate

Sănătate - 01 Iunie 2009

Curatenie egal sanatate

Alergia la praf de casa poate fi intalnita si in casele cele mai curate.

Stiati ca 20% din populatia lumii prezinta sensibilitate la praful de casa, aceasta fiind asociata cu un risc important de a dezvolta boli alergice, cum sunt rinita alergica persistenta, astmul bronsic sau dermatita atopica?

Praful de casa contine fibre de tesaturi, particule de piele umana descuamata, peri de animale, fiinte microscopice numite acarieni, bacterii, resturi de gandaci de casa, spori de mucegai, particule alimentare si alte resturi. O persoana poate fi alergica la una sau mai multe din aceste substante, dar cel mai frecvent alergizeaza acarienii.

Acarienii din praful de casa sunt responsabili pentru simptomele rinitei, conjunctivitei si astmului alergic. Copiii sunt cei mai afectati tocmai pentru ca isi petrec foarte mult timp pe covor. De ce provoaca praful de casa alergii? Este alergia la praf un semn al unei locuinte murdare?

Nu. O locuinta murdara poate agrava simptomele alergiei la praf de casa, dar procedurile obisnuite de curatenie nu sunt suficiente pentru a le reduce. Sursa principala de alergen din praful de casa este acarianul (denumit stiintific Dermatophagoides pteronissinus). Populatia alergica la acarieni reactioneaza la proteine din excrementele acarienilor. Fiind foarte mici, aceste particule plutesc in aerul camerei cand cineva se plimba pe covor sau deranjeaza patul. Cand bolnavii alergici inhaleaza aceste particule, ei acuza simptomele rinitei sau astmului. Expunerea este maxima noaptea, in timpul somnului. Numarul acarienilor prezenti in profunzimea covoarelor si saltelelor nu scade nici dupa curatenie insistenta. De fapt, metodele obisnuite de curatenie ridica praful, agravand simptomele.

Aspiratorul vertical ORECK are un sistem de curatare a covorului sau mochetei prin periile dublu rotative, care bat, perie si aspira covorul, redandu-i culoarea si prospetimea, fiind practic un sistem de aspirare a acarienilor, microorganisme care traiesc in covor, saltelele textile ale paturilor, fotoliilor si canapelelor, provocand alergii si probleme respiratorii in cazul lipsei de igiena.

La ora actuala exista foarte putini cei care inteleg ca performantele aspiratorului sunt date de puterea de absorbtie a acestuia, si nu de puterea motorului. Oreck are intotdeauna aceeasi putere de absorbtie, oricat de plin ar fi sacul.

ASPIRATORUL ORECK
– cantareste doar 3,5 kg. Este atat de usor incat poate fi ridicat doar cu un deget. Foloseste TEHNOLOGIA ABSORBTIEI DIRECTE , cu o viteza incredibila a debitului de aer de 160 km/ora. Perii duble rotative foarte puternice din helix care se rotesc cu 6500 rotatii pe minut, care nu doar aspira covorul, ci BAT, PERIE si ASPIRA covorul, curatand excelent si PARUL DE ANIMALE;

Sistem de filtrare hipoalergic in 9 straturi care capteaza 99.9% din praf si alergeni.Capteaza particule foarte foarte mici ,de pana la 0,2 microni.Tehnologia IntellaShield lupta cu bacteria, mucegaiul, ciupercile si mirosurile din aspiratorul ORECK.

Aspiratoarele ORECK sunt proiectate astfel incat sa adune mizeria de pe jos, dar aerul din incapere sa ramana curat. Scopul principal al aspiratoarelor ORECK este sa mentina mediul sanatos si curat . 

Aceste aspiratoare sunt construite in asa fel incat sa aspire orice tip de mizerie sau orice patricula de praf. Mai mult, aspiratoarele ORECK sunt foarte fiabile, ele avand o garantie de 5 ANI.

Aparat ideal pentru GRADINITE. Foarte rezistent si eficient. Costuri de intretinere reduse, nu are consumabile.

Specialistul ORECK ROMÂNIA
www.oreck.ro

Aboneaza-te la newsletterul Gradinite.com si primesti saptamanal articole pentru parinti pe teme de sanatate, educatie, psihologie si timp liber. Click aici

Articole copii Gradinite.comRSS Articole Gradinite.com


Abonare newsletter Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Mergi pe forum::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat

Voteaza poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat Rezultate poll::Gradinite.com::gradinite particulare si de stat
Gradinite.com on Facebook
Danonegradinite bucuresti