| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Daniella Moderator
Data inscrierii: 16/Sep/2008 Mesaje: 238
|
Trimis: Vin Feb 26, 2010 3:19 pm Titlul subiectului: Concurs nou - Castiga premii oferite de Bell Bucharest |
|
|
Importanta invatarii limbilor straine inca de la o varsta frageda
Concursul s-a incheiat. Va multumim pentru participare.
Cele 3 castigatoare sunt:
ciska
daniela83
MASMAYA
Felicitari!
Stim cu totii cat de important este sa cunoastem cel putin o limba straina, iar pentru a stapani toate abilitatile lingvistice necesare (scris, vorbit, citit, vocabular, pronuntie, ascultare si gramatica) este indicat sa ne apucam de studiu inca de la o varsta frageda, cand toate aceste abilitati si cunostinte se acumuleaza cel mai usor si se sedimenteaza.
Discuta in acest topic despre importanta invatarii limbilor straine si exprima-ti parerea cu privire la cursurile de limbi straine pe care micutii le urmeaza in cadrul gradinitei.
Participa la discutiile din cadrul acestui topic, in perioada 26 februarie – 12 martie si poti castiga premii oferite de sponsorul concursului – Bell Bucharest: un curs on-line de limba engleza pentru adulti pe platforma Bell International.
Durata cursului: 3 luni
• Inveti engleza acasa, la birou, in concediu… oriunde ai o conexiune stabila la internet;
• Salvezi timp si resurse organizandu-ti orele de invatare in functie de propriul program;
• Ai la alegere peste 3500 de resurse disponibile cu un simplu “click”;
• Curs personalizat complet, in functie de interesul pentru diferite domenii;
• Structura cursului este realizata pe 5 nivele de cunoastere a limbii engleze;
• Nivelul va fi stabilit in urma unui test accesat la inceputul cursului;
• Beneficiezi de un sistem de evaluare constanta si o evaluare finala la sfarsitul cursului.
Comunicarea este cheia performantei!
Bell Bucharest va ofera profesionalism si specializare, certificate de o experienta internationala de peste 50 de ani.
De mai bine de jumatate de secol, Bell Worldwide pune accentul pe interactiune, creativitate si eficienta, pentru a face diferenta intre a vorbi si a comunica in limba engleza.
Valorile Bell Worldwide au transformat compania intr-o organizatie globala, activa in 13 tari. Astazi Bell WorldWide este unul dintre cei mai apreciati si mai eficienti furnizori de cursuri de limbi straine din intreaga lume.
Bell Bucharest este parte a centrului de limbi straine Bell International. In Romania, Bell a dezvoltat 3 directii: Bell Corporate (cursuri pentru companii), Bell Open (cursuri pentru adulti – persoane fizice) si Bell Kids.
Despre copii stim multe…am avut timp sa invatam in peste 50 de ani de predare a limbii engleze.
Bell Kids este cel mai tanar membru al familiei Bell in Romania si se adreseaza tuturor copiilor care au implinit 3 ani si nu au depasit 14.
Trainerii din departamentul Bell Kids au o experienta extinsa in predarea limbii engleze pentru copii, fiind posesori ai unor certificari si specializari in predarea comunicativa pentru cei mai mici dintre cursanti.
Metoda propusa de Bell Kids
• Accentul se pune pe stimularea comunicarii in limba engleza si NU pe acumularea de cunostine fara aplicabilitate in comunicare.
• Invatarea se face prin joc si interactivitate, reducand oboseala si rezistenta copiilor la sarcini noi.
• Manualele folosite ofera un cadru de invatare a notiunilor specific fiecarui nivel.
• Accentul principal este pus pe dezvoltarea fluentei in vorbire.
• Se urmareste dezvoltarea abilitatilor de relationare si comunicare in grup.
Structura cursului
Sesiuni de cate 60 de minute:
- 2 sedinte / saptamana – program normal
- 3 sedinte / saptamana – program intensiv
Exista teste de evaluare pe parcurs, un examen la mijlocul cursului si un examen final, in urma caruia se va obtine o diploma de absolvire a cursului eliberata de Centrul Bell Bucharest.
Suportul de curs
Materiale speciale pentru copii, editate in Anglia
Cursuri optionale de limba engleza – Project Work
- Ateleire de prezentare a profesiilor / meseriilor
- Lumea povestilor (Time for stories!) – introducerea unor povesti celebre din literatura engleza si universala prin lectura, filme, materiale audio, in vederea dezvoltarii unui comportament corespunzator si a placerii pentru lectura.
- Skils for Life – Curs de comunicare cu lumea – dezvoltarea inteligentei emotionale si a abilitatilor de relationare si interactiune in grup prin activitati amuzante, muzica si jocuri de rol.
Ultima modificare efectuata Daniella la Lun Mar 15, 2010 9:11 am, modificat de 2 ori in total |
|
| Sus |
|
 |
tzuckutza La gradinita
Data inscrierii: 23/Iul/2009 Mesaje: 403 Locatie: constanta
|
Trimis: Vin Feb 26, 2010 4:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
buna mamici si la multi ani pe anul acesta ca nu ne am auzit!la multi ani si administratorilor vad ca a aparut un concurs nou si interesant. pacat ca noi nu suntem din bucuresti. va doresc multa bafta ! acuma am vazut ca e un curs online. super _________________ tzuckutza |
|
| Sus |
|
 |
Daniella Moderator
Data inscrierii: 16/Sep/2008 Mesaje: 238
|
Trimis: Vin Feb 26, 2010 9:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bine ai revenit tzuckutza si La Multi Ani!
Cursurile sunt on-line intr-adevar. Ne-am gandit si la mamicile din alte orase
Mult succes tuturor participantelor!
Va asteptam cu sfaturi, pareri referitoare la cursurile Bell Bucharest si intrebari. |
|
| Sus |
|
 |
daniela83 La cresa
Data inscrierii: 06/Noi/2009 Mesaje: 72
|
Trimis: Sam Feb 27, 2010 7:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
| SUPER CONCURSUL!! |
|
| Sus |
|
 |
Valentina Gurlui Bebelus
Data inscrierii: 28/Feb/2010 Mesaje: 1 Locatie: Bacau
|
Trimis: Dum Feb 28, 2010 1:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Si la gradinita copilului meu se face limba engleza, optional. Dar intrucat copilul meu avea probleme cu pronuntia nu am ales optionalul de limba engleza ci doar pe cel de logopedie. Problema mea e legata de pretul acestor optionale, timpul de lucru cu copii, eficienta "cursului" in functie de copil, si faptul ca nu se elibereaza chitanta pt plata optionalelor in gradinitele de stat. |
|
| Sus |
|
 |
tzuckutza La gradinita
Data inscrierii: 23/Iul/2009 Mesaje: 403 Locatie: constanta
|
Trimis: Mar Mar 02, 2010 10:34 am Titlul subiectului: |
|
|
buna ziua mamici
printesa mea inca nu a ajuns la gradinita dar vreau sa va spun ca si eu sunt de acord ca invatarea i limbi straine sa se faca inca din gradinita si d c nu de acasa. copiii din ziua de azi prin mult mai repede si sunt mult mai receptivi si cu abilitatea de a invata mult mai usor o limba straina. si cum de engleza avem nevoie cam pe oriunde ne ducem eu as pune o pe primul plan.  _________________ tzuckutza |
|
| Sus |
|
 |
daniela83 La cresa
|
Trimis: Mar Mar 02, 2010 6:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salutare mamicute!La multi ani cu ocazia martisorului!
Eu sunt foarte interesata de acest subiect- invatarea limbilor straine la varste cat mai mici ii face pe copii sa asimileze mult mai bine si le va placea mai mult sa le aprofundeze cand vor fi mai mari!
Eu am doi copii, care stau acasa cu mine;cel mare are 2 ani si 8 luni si deja am inceput sa-i mai zic cate un cuvant in englleza, ii pun sa asculte cantecele in engleza, si desene tot in engleza..macar pentru pronuntie, ii arat carticele scrise in limba engleza, dar n-are rabdare sa-i citesc.. |
|
| Sus |
|
 |
daniela83 La cresa
|
Trimis: Mar Mar 02, 2010 6:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
| De ce engleza..pentru ca e cea mai raspandita limba straina,toata lumea stie sa vorbeasca in engleza. pe asta o stiu si eu cat de cat, dar la gradinta, cand o sa-l dau as vrea sa mai urmeze pe langa limba engleza si alta limba straina(franceza/germana/spaniola).. |
|
| Sus |
|
 |
daniela83 La cresa
|
Trimis: Mar Mar 02, 2010 6:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Imi place la metoda propusa de Bell Kids ca se pune accentul pe stimularea comunicarii in limba engleza si nu pe acumularea de cunostine fara aplicabilitate in comunicare , asa cum am invatat noi la scoala acum 20 de ani.. |
|
| Sus |
|
 |
biluta28 La gradinita
Data inscrierii: 29/Mai/2009 Mesaje: 226 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Mie Mar 03, 2010 8:07 am Titlul subiectului: |
|
|
Bine v-am regasit fetelor... si din partea mea un calduros La multi ani ! de martisor .... interesant concurs....
Sunt de acord cu Daniela ca e de preferat engleza..pentru ca e cea mai raspandita limba straina,toata lumea stie sa vorbeasca in engleza. Dar sunt de acord ca e bine si inca o alta limba.... eu am invatat franceza si germana si nu prea stiu engleza si intradevar ma descurc cam greu la serviciu ..dar si asa in lume.... |
|
| Sus |
|
 |
georgianadamian Bebelus
Data inscrierii: 03/Mar/2010 Mesaje: 1
|
Trimis: Mie Mar 03, 2010 9:44 am Titlul subiectului: |
|
|
| Buna, fetelor! Eu sunt noua pe-aici, sper sa ma primiti in grupul vostru. Si, referitor la limba engleza, eu cred ca este foarte, foarte importanta pentru cineva care vrea sa avanseze in cariera. Daca stii engleza, mergi mai departe, daca nu... bati pasul pe loc. De aceea eu imi doresc foarte mult ca fetita mea de sase ani, care face deja de doi ani engleza la gradinita, dar si cu mine acasa, sa ma intreaca in curand in ceea ce priveste cunostintele... Concursul mi se pare super si chiar am sa sun sa cer detalii despre cursurile pentru copii. |
|
| Sus |
|
 |
Aurelia P. Bebelus
Data inscrierii: 03/Mar/2010 Mesaje: 11
|
Trimis: Mie Mar 03, 2010 1:46 pm Titlul subiectului: Bell limbi straine |
|
|
La multi ani si o primavara cat mai frumoasa, cu mult soare si "love in the aer" si inimile tuturor.
Acest concurs e binevenit, ca si dorinta de a cunoaste o limba straina.
Am 2 copii la gradinita care fac deja al 2-lea an optionala de engleza. Sunt multumita. Ii mai invat si eu cate ceva din bagajul mui de cuvinte si le place. Eu cunosc limba rusa din scoala si ma descurc bine, deaceea de mici le pun desene animate in limba rusa si initial le explicam despre ce era vorba acolo, acum deja ei singuri inteleg multe si repeta cuvintele. Uneori imi raspund la intrebarile mele folosind cuvinte in egleza sau rusa.
M-am convins ca cunoasterea limbilor straine e un atu bun pt oricare "mic sau mare" si deaceea fac tot posibilul de care st in stare sa le dau aceste cunostinte copiilor mei si eu sa nu raman in urma.
Bafta la toata lumea si sa ne dea Domnul sanatate si putere sa putem sa le dam o educatie buna copiii nostri.  |
|
| Sus |
|
 |
ciska Bebelus
Data inscrierii: 18/Feb/2009 Mesaje: 13 Locatie: bascov, pitesti
|
Trimis: Mie Mar 03, 2010 1:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
buna tuturor; ca si voi si eu sunt de parere ca e importanta o limba straina pentru copil si de la o varsta cat mai timpurie... am o prietena plecata intr-o alta tara... acolo a nascut acum vreo 5 ani... copilul a fost introdus in colectivitate in spania(cresa, gradinita) de pe la 1 an si putin... copilul vorbeste limba spaniola foarte bine in prezent, iar romana tot bine deoarece acasa parintii obisnuiau si obisnuiesc sa vorbeasca limba romana...astfel vreau sa subliniez faptul ca noi parintii avem rolul cel mai important in introducerea, familiarizarea cu o limba straina, dar secretul sta in stapanirea acestei limbi straine de catre noi adultii... _________________ intelepciunea este suprema comoara a omului; e idealul cu drumuri abrupte uneori, alteori drepte... |
|
| Sus |
|
 |
ciska Bebelus
Data inscrierii: 18/Feb/2009 Mesaje: 13 Locatie: bascov, pitesti
|
Trimis: Mie Mar 03, 2010 2:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu am doua fetite mici, una de 2 ani si jumatate si cealalta de 4 luni ; pe cea mare am mai incercat eu sa o invat cate un cantecel foarte usurel cu versuri in engleza, cu miscari si jocuri distractive, dar mi-ar placea sa stapanesc limba engleza (stau cam prost la pronunctie, scris...) stiu ca la gradinita va face engleza la optional, dar e important ca noi parintii, alaturi de indrumarea profesorului de engleza sa facem o continuitate a invatarii limbii engleze si acasa si sa facem acest lucru intr-un mod cat mai placut copilului -prin joc- deoarece jocul este instrumentul cel mai important la prescolari. _________________ intelepciunea este suprema comoara a omului; e idealul cu drumuri abrupte uneori, alteori drepte... |
|
| Sus |
|
 |
daniela83 La cresa
|
Trimis: Mie Mar 03, 2010 10:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ciska ai copii de-o seama cu ai mei -baietelul meu are 2 ani si 8 luni , iar fetita are 4 luni si jumatate:)
Intr-adevar prin joc se invata cele mai multe lucruri.Daca le-am spune ca trebuie sa inveti poezia cutarica, o va invata greu si fara placere, insa daca tu ii spui inceputul si el va continua, o sa-i placa, si nici nu-si va da seama cat de repede a invatat:)Baietelului meu ii place mult Gingle bells, si ma pune mereu sa il cant.Vreau sa invat mai multe cantecele si poezioare in engleza, dintr-acelea simple..Eu mi-am pastrat caietele de limba engleza de la scoala, si am acolo niste cantecele si poezioare, dar sunt la parintii mei..O sa pun mana cat mai curand pe ele:) |
|
| Sus |
|
 |
|